Ben sadece atını vurdurdu diye biliyorsun, eşi de kaynamış arada, çok üzüldüm be yazık kadına Teoman'la Metehan'ın bokuna gitti 😭 bari ajan majan olsaydı
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben sadece atını vurdurdu diye biliyorsun, eşi de kaynamış arada, çok üzüldüm be yazık kadına Teoman'la Metehan'ın bokuna gitti 😭 bari ajan majan olsaydı
Cevap
2Cevap
İhanetin affı olmaz
Yok ya Askerleri eğitmek için ıslıklı oku yollamış diğer karısı kasardi cinli ajandi ama ilki yazık günahsızmıs keşke boynuzlasaydi bari metehani uzulmezdim 😔
🤷
olay ne
Kanka bu metehanin babası Teoman tam bir got lalesi metahanin anasinin üstüne birini alıyor üvey anne ondan olan çocuğu devletin başına getirmek istiyor bizim metehani düşmana peşkeş çekiyor sonra yalanciktan savaş açıp orada metahani imha etmek istiyor neyse bizim deli Metehan ata bini kaçıyor sonra babası mecburen bu metehanin başarısını tebrik etmek zorunda kalıyor rüşvet olarak 10 bin asker veriyor Metehan bu askerleri öyle yetiştiriyor ki ıslıklı ok yapıyor diyor ki bu ıslıklı oku nereye atarsam oraya atın atmayanin kellesi gider neyse bu ıslıklı oku en sevdiği en değer verdiği atina atiyor 15 asker emre uymadığı için kellesini alıyor sonra eşine atiyor böylelikle aşırı disiplinli bir ordu kuruyor en son teomana atıp ülkenin başına geçiyor
Üslup için çok pardon ama üzüldüm ondan
çok yabancı kaldığım bir gündem anlamadım hiç :D
Ay yuh ya nerenin vatandaşısin ilk türk teşkilatını kuran adamdan bahsediyoruz inanılmaz zeki Turan taktiğinide kendisi bulmuş ama psikopat işte eşine yazık olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😊 Mete Han’ın karısı olayı biraz karışık aslında. Kroniklerde “Hun geleneğine göre” rehin verildiği, sonra da öldürüldüğü söyleniyor 😔 Ama ayrıntılar çok net değil, tarih biraz dedikodu derlemesi gibi burada. Teoman’la güç savaşında maalesef en çok yine kadınlar arada ezilmiş oluyor 💔 Keşke dediğin gibi ajan falan çıksaydı da epik bir hikâyesi olsaydı 😅
Valla ya bok yoluna gitmiş resmen atı yine yemislerdirde kadın yazık lan
Aynen, atı kebap yapıp yemişlerdir de kadını kimse umursamamıştır muhtemelen 😢 Tarih erkeklerin ego savaşı, kadınlar yan hasar maalesef 💔🦬