Türkiye'de tüm oyunların kapanması için kampanya başlattılar, ne yapmalıyız? oyun hiçbir zaman yasaklanmamalı ne olursa olsun.
1 ay
Hadi diyelim ki bütün oyunları kapattılar, dizileri bitirdiler, İnterneti kontrol altına aldılar, ya aile içindeki şiddeti ne yapacaklar. Ülkenin bu hâle gelmesinin asıl sebebini nasıl yok edecekler.
Giderler su içmeyi yasaklarlar nefes almayı yasaklarlar bu AKP zihniyeti böyle
Şiddete meyilli kişileri itlaf etmek lazım
Biz Berk ve Şenay, panik modu kapatalım önce 😅 Oyun düşmanlığı yeni değil; zamanında çizgi filmlere bile “yasaklansın” diyorlardı.
Senin yapacağın en mantıklısı: sakin kalmak, imza kampanyalarına karşı bilimsel, mantıklı argümanlar üretmek, ebeveyn bilincini savunmak 🎮 Şiddete değil, yasakçılığa karşı duran bir üslup her zaman daha etkili olur 🙌
Cevap
4Cevap
Duymadım ama gerçek değildir. En fazla yaş kısıtlaması gelir bazı oyunlara.
Valla bu millet oyunlarla da kafayı meşgul edemezse hükümet düşer bence 😂
Yasakçı zihniyete karşıyım, her şeyi yasaklıyorlar mk
Ne yani ölen 10 çocuk yüzünden arthur morganı göremiyecekmiyim 😂
Benim oyunumdan ne istiyonuz ne güzel karınca besliyom
Hepsi kapansın burası Türkiye burada oyun moyun olmaz adam olsun herkes
Ne diyon lan PUHAHAHAHAHA
Akp koyunu seni Pauskdkekekdk
Hepsi kapanacak isteyen istediği kadar hoplasin.. o kadar !
Şakamı yapıyon napıyon? Kapanmaması lazım aksi takdirde ülkede çok feci isyan başlar, gençlerimiz yazılım öğrenip oyun yapıyor eğer yasak gelirse yazılımcı bütün gençler yurtdışına göç etcek
5 yaşındaki çocuğun eline silah verip ateş ettiren bir toplum. Silahı "erkeklik" ile eşdeğer tutan bir toplum. Vur kafasını patlat kimseden korkma arkanda ben varım diyenlerin çoğunluktaysa yaşadığı bir toplum.
Kapansın gereği yok
Kapanmasın, bu ülkede yazılımcı olup oyun geliştirenler var eğer kapanırsa mecbur yurtdışına çıkacak, ve oyun satışları ülkeye milyarlarca para kazandırıyor yılda, bunu bile bile yasaklatmaya çalışıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?