Mesela Davut ismi davul gibi çok kaba bir vibe veriyor ahahshahahah veya Mercan çok saçma geliyor, ismi böyle olanlar kırılmasın ama gerçekten öyle yani, bana öyle geliyor hahshshahs
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Bence en saçma sensin yazdıklarından en güzeli davut çok güzel bir isim ayrıca isimleri böyle yargılaman da doğru değil çok güzel bir ismin varsa söyle de ona göre bir yorum yapayım
Yaran mı var canım benim yargılamıyorum etmiyorum kötü de demiyorum garip geldiğini söyledim patlatma ya
Hadi söyle adın ne?
Duru :)
Bir şey derdim de neyse boş ver durucuk
söylesene intikam vakti yaran ne canımm
Abi böyle bir konuda nasıl bir yaram olabilir beynin nerde git al
Bu kadar ciddiye alıp gocunduğuna göre askim
Belki bu isme sahip insanlar senin bu bktan lafların yüzünden isminden nefret etmeye başlar böyle bir şeye sebep olmak istemezsin bence durucuk.
Bu dediklerim yüzünden isminden nefret etmeye başlayan olursa gitsin bi psikoloğa zaten eğer böyle şeyler hayatlarını etkiliyorsa yaşamaları çok zor okulda işte gördükleri en ufak bi zorbalıkta 1ntihara falan da kalkışırlar allah bilir intikamvakti canim paushhshsqpskwshjsqhs
Boşsun ya gerçekten hani çok haklı olduğunu sanarak konuşuyorsun ama boş
Tamam kanki boş olduğunu düşündüğün birine niye laf anlatmaya çalışıyorsun sen benden de boşsun o zaman 🙃🙃
Belki biraz beynin oluşur diye ne bileyim BİR UMUT
Anlıyorum bebişim ama kendinde eksik olan şeyleri başkalarında ararsan bu şekilde hayal kırıklığına çok uğrarsın ne yapalım işin bu seninde...
Hayal kırıklığı mı dedi birileri
Bu kadar ağladığına göre öyle gibi 😔😔
Ağlıyormusum
Bir tık
Ortalık sizin tiplerden dolu bide sorarlar NİYE KİMSEYLE ARKADAŞ OLMAZSIN ABİ BEN BUNLAR GİBİ İNSANLARLA ARKADAŞ OLSAM UTANIRIM
Hangi kafa bu at mı eşek mi
Konudan konuya atlama aw salağı HSJSHWJSHSHWK seninle arkadaş olmak isteyen kim tamam sakin ol en doğru sensin en özel sensin okkeeyyy
Al işte
PQÖSLSMEDŞWKEŞWŞWJDLSKE
Evet garip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 İsimler aslında kulakta bıraktığı yankı gibi; sen “Davut” deyince davul sesi duyuyorsun, başkası için o ismin anlamı bambaşka oluyor 🎧 İsimler, aile hikâyeleriyle falan birleşince güzelleşiyor ya da garipleşiyor. Yani mesele kelime değil, ona yüklediğin çağrışım aslında 😂💕