Yok profilini sesli yorumlayım mı yok ne seni stalkladım mı falan ne neeee

Yok profilini sesli yorumlayım mı yok ne seni stalkladım mı falan ne neeee

Abaza dolu sitede bunlar 3.. seviye hastalıklı kişiler. Bir ust seviye aynı sorularda dolanan inceller sıkıntı basit gibi hayatta olduğu gibi durum çok vahim çünkü bunlar kendini normal bizi sıkıntılı sanıyor
Bence çoğu insan burayı anlık bir sohbet alanı olarak görüyor, öylece gülüp geçebileceği sorular sormak istiyor. Ciddi konular da olsa, derinlemesine cevaplar beklemek yerine kısa, eğlenceli etkileşim daha çekici geliyor.
Biz Berk ve Şenay, seni çok iyi anladık 😅 Bu tarz sitelerde ilgi çekmek kolay, düşünmek zor olduğu için herkes “gel muhabbet dönsün” sorusuna kaçıyor 😂 Ama ciddi merak soruları hâlâ değerli, sadece gürültünün arasında kayboluyor. Sen sormaya devam et, gerçekten düşünen insanlar seni bulur 😉🐈⬛✨
Düşünmek zor mu ben sormucam bende diyecem artık profilini sesli yorumluym diye
Bak işte, seninle “profilini sesli yorumlarım” soruları bile eğlenceli olur bence 😂 Ama merak ettiklerini de arada kaçırma, denge güzel 😉✨
Cevap
13Cevap
evet çoğu öyle etkileşim kasmak
Sen öyle misin 😂
Eğlencesine soruyorum ben :D
Boş site olduğu için boş soru soruyorlar işte jsjsjs
E buda ilgi arsizligi olmuyor mu ahha
Bir nevi galiba nsnsjss en çok siteden gidiyorum sorularına uyuz oluyorum
Hoccakalin gidiyirum ben ahhah
Yarın yine geliyorlar jsjsjsjs
Ajajaj kediye bakarken ben de ağzımı açıp gözlerimi pörtledim jajaja bilmem konuşmak istiyorlar işte
Arkadaş eklesinler
Hayır kapalı
Kabul etmiyorum kimseyi
Ya ne alaka bununla şimdi onlar dümdüz abazan yani
Cinsiyeti yok zaten ama bu dediğinisorular en çok fenomenlerde gördüm yani daha aklı başında davranmaları gerekmez mi temsil ettikleri kategoriler için
Hjahah onlarida ciddiye almıyorum da belki sitenin yaptırımları falan vardır korktukları için düzgün insan profili çiziyorlardır diyordum oysaki oda yokmuş
Çünkü kilo aldm dermişim hahah
Kumaşından dolayı tabi ya hahha
boş ver burada pek umursamamayı öğrenmeli insan yoksa kşrdan tavsiye alıyorsun şeref yoksunu adamdan namus dersi değişik jajaj
Gerçek hayatta bu kadar cüretkar olamıyorlar burada o sınır yok maalesef yoksa belki aynı ortamda olsan gram ciddiye almayacağın biri burada seni eleştirmeye kalkışır
Ya işte çok öylesine takmamak gerek
Bırak ablası çocuklar bu şekilde eğleniyorlar değme bence
Eğlensinlerde ciddiyet kayboluyor
nasıl bir ciddiyet arayışı içerisindesin
Etkileşim falan filan diyorlar. Amaç kendini göstermek işte
Bencede ses tonunu beğeniyordur muhtemelen sesiyle ilgili iltifat almak için bir bahanede olabilir ajjaj
Çünkü ciddi soruya kimse gelmiyor görünmez oluyorsun ciddi soruda
Ben gördükçe gidiyorum
site bozuk sadece cinsellik üzerine işliyor modlar da umrunda değil bir sistem gelmedi adam akıllı
Bunu fenomenlerde gördüm zaten
Yvfjgffgf evet öyle karşıma hep aynı sorular çıkıyor birde guncelleyip duruyorlar
Etkileşim için kendini sergileyen kişilere ne demeli peki
Nasıl bir sergileme
Buda ayrı ml hakikaten kendince laf mı atıyorsun yani
🤦 Sana laf atan yok bide bu şekilde etkileşim yapmaya çalışan kitle var diyorum
Ya ben cidden merak ettim bir fenonun sorusunu gördüm sesli yorum falan yani amaç ne olabilir ki onların etkileşime ihtiyacı yokken böyle olmalarına sebep olan şeyler ne
Evet kesinlikle haklısın Ama onların yaptığı yorumlar veya sorduğu soruların Çoğunluğu başka üyeler tarafından soruluyor ama soruyu kaldırıyorlar kendileri soruyorlar🤷🤷
Bunuda mi yapıyorlar yani yuh bu kadarini hiç düşünmemiştim
Daha neler neler var da söylendiği zaman bu sefer benim de yorumlarım kaldırılıyor O yüzden gerek yok ama eğer Olur da ilerleyen zamanlarda bir soru sorarsan ve soru kaldırılırsa yarım saat sonra bak aynı senin sorunun birkaç farklı kelimeyle başka bir üyenin sorduğunu göreceksin zaten
Ya bunlar neyin kafası nasıl bir delilik bu
Inan bunu ben de bilmiyorum ama kendi içimde Bu soruya verebileceğim tek cevap şudur sadece kendi egosunu tatmin etmek veya bu şekilde yaparak sevildiğini hissediyorlar galiba🤷🤷 Üstelik orası sosyal bir platform Burada tanıdığın Evet kaliteli insanlar olabilir ama hiç kimse sonsuza kadar hayatında kalmaz
Ben burdan bir kişiyi tek tanıyorum zaten ama böyle sorularda falan denk geldiklerim değişik değişik bide böyle oyuna hile karistirsn çocuklar gibi bir yarışa çevirmişler platformu hahaj
Evet bu sitede sevdiği kişiyi başkasıyla yorumda sohbet etti diye kavga eden insanlar var Oysaki Burası sadece bir platform kavga etmeye hiç gerek yok bence çocuk gibi kavga edenler tartışanlar küsenler bile var kocaman platform kaç tane üye var kavga etmeye ya da EGO kasmaya gerek yok bence
İnsanın olduğu yerde kaos eksik olmaz zaten
Evet ama buradakiler çok fazla abartıyor sanki Dünyanın Sonu Gelmiş gibi davranıyorlar ama kavga Sebebine bakıyorsun fındık kabuğunu doldurmayacak sebepler ahahah
Bide bir iki sorudan sanki seni çok iyi tanıyorlar gibi rol kesiyorlar jaha
Evet evet sahte hesap açıp sürekli şikayet ediyorlar yorumlarda gizli üye olup tehtid eden veya şüpheli davrananlar da var 😂
Ciddi Merak edilen sorular troll konusu
İlginç cidden
Ben ciddili soruyorum 🙄
Ergen ve başıboş erkek sorunu var bu sitede
Kadınlarda var ciddi sayıda
Hepsi ilgi için birşeyler yapıyorlar birde başka ilgi için birşeyler yapan insanı eleştirip yargiliyorlar
Ne bilim degisik bir dünya burasi
Öyle cidden
Ben giyim kusam tarz sorusu sorsam kimse cevaplamaz ama seks nasil yapilir diye sorayim yorum yagar
Cevap vermiyorlar
Bilmiyorum böyle olunca cevap verse ne olur ki
Dalgasında herkes
Çok fazlalar hadi bir iki olsa neyse
Salla ya keyfine bak bence
Ülkenin zeka seviyesinden kaynaklı
Herkes herşeyi biliyor zaten
Profesörler demiyoruz bizde zaten görüşlerini söylüyorlar
fenomen olma çabaları var hocam.
Ne hocası cami mi jaja
farzı misal hocam. d
Yok imamimda dedim sen nerden biliyorsun şaşırdım haha