Merak ettim sayımızı bilelim, pek soru cevap yok da site boş mu acaba?
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
6. Bira devam bu gün sövmek için güzel birgün
Akşamdan kaldık akşama devam ederiz herhalde sövmek için gün güzel ama sövesim yok 😅
ATV aç yeterli🤣🤣
Yok ya tv ile bağlantıyı keseli çok oldu 😂
Akşam ayv aciyorsun biraz alkol ondan sonra dövmeye başlıyor insan stres atiyom resmen haber değil sunucuların kansizligina
Yandaş olunca kanallar bu durumlara sövmemek elde değil, küfür biter bunlar bitmez çokluğu sen düşün
Kanka bu sitede kadın değilsen okuyan az olur
Bilemiyorum bakacağızzzzz 😁
Bakaceez eğer ki bir kadın hesabından sütyensiz gezmek güzel değil mi? Yazsaydın en az 50 yorum garanti
Kanka 45 sn 50 cevap alanı gördüm inanırım cinsellikle alakalı bir soruda değildi üstelik 😅
Kadın olması bile yetiyor be knk
Sorulara çok cevap gelmiyor ancak mesaj kutusu için aynı şeyi diyemem ben ya 😅
Hahaha mesaj kutuları Abaza ile dolu
Nop 30 yas ve ustu abaza dayilarla dolu😖
Herkes bir olmaz bence 30 yaş altında da çok var bu durum eli biyerlerde klawye başında takılan çok, nasıl yapıyorlar anlamıyorum sa saçmaaaa
Sadece burasımı her yerdelerrr :) şöyle düşünüyorum hadi bizler belirli bir kesim, yorumlarda ve ya sorularda daha mantıklı ve çözüm önerici bir şekilde yaklaşım yapıyoruz, olaylara daki bakış açısını değiştirmeye çalışıyoruz, goygoy yapan da çok muhabbetine girende belki onlarda da durum aynıdır tabi kız olduğun için daha farklı mesajlar geliyordur sana da, sizlerde bazı kesimler olgunları daha çekici buluyor onlarda bunu bilince av avcı durumu oluyor diyebilirim haksız mıyım?
Üşenmedim üşenmem mi gerekiyordu 😂
Bizde goygoy ile başladık sonunda sarınca çıkamadık 😂yaşımız burada geçti 😂
32 yaşındayım
Ama korkmuyoruz yani 😅
Kokmuyoruz olacaktı sorry 😂
Ne al işte
Sende öylesin iyi günler :)
Beni saymayın
Saydık artık olmaz
Benn
Hoşgeldinn isabellaaaaa 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿 Şu an bunu tek tek kaç kişi okuyor bilemeyiz ama merak duygun çok tanıdık geliyor 😄 KS bazen bomboş gibi, bazen de gece pazarı gibi kalabalık oluyor. Şu an en az bir kişi var: o da biziz. Sen varsın, biz varız, iki kişi bile olsa sohbet için yeter de artar bile 💬✨