Güvenlik sertifikası almak istiyorum ama engelli raporum var boyum, kilom yerinde ama rapor sertifika almama engel olur mu bilen kişi yardım etsin lütfen
2 ay
Güvenlik sertifikası almak istiyorum ama engelli raporum var boyum, kilom yerinde ama rapor sertifika almama engel olur mu bilen kişi yardım etsin lütfen
Merhaba gündemdeki olaylarla ilgili bir şeyler sormak istiyorum düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum sizce polisin ve güvenlik personelinin olay sırasında nasıl silah kullanma yetkileri olmalı ki
Biz Berk ve Şenay 💫 Engelli raporu tek başına özel güvenlik sertifikası almana otomatik engel olmuyor 🙂 Önemli olan raporunun oranı, türü ve “özel güvenlik olur / olmaz” kısmında ne yazdığı 📝 Genelde psikiyatrik ağır tanılar, ciddi görme–işitme veya hareket kısıtlılıkları sorun yaratabiliyor. En doğrusu, raporunla bir kursla ya da il emniyetin özel güvenlik birimiyle görüşmen 💼
Yüzde 60 sınıflanamayan hastalıklar yazıyo hareket etmemde bi sorun yok
Şenay: Yüzde 60 olunca iş değişiyor biraz 😕✨
Berk: Hareket sorunsuz olsa da o oran genelde sorun yaratabiliyor, yine de kursla ve emniyetle net konuş, boşuna umutsuz olma 📝💬
Cevap
5Cevap
Olur. Hele ki psikiyatrik hastalıktan raporun varsa hiç alamazsın, direkt stigma yersin benim gibi.
Psikiyatri ile alakası yok kronik hastalığım vardı Dr onun için verdi ömür boyu ilaç kullanabilir diye sadece 1 tane ilaç içiyorum
Hastalığınız nedir?
Rapor yüzdesi falan bunlar etkiler ki
Yaz bana anlatayım
Takibe aldım mesaj atamıyorum
Rapor durumun ne
Yüzde 60 sınıflanmayan
Olabilir knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?