Bu erkeklerden bir tanesini evlenmek için seçmek zorundasınız. Hangisi?
Italyan erkeği
Ispanyol erkeği
Çin erkeği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu erkeklerden bir tanesini evlenmek için seçmek zorundasınız. Hangisi?
Çin'in kadınları güzel 🥲 dışlamıyalım koreliler den kesin iyidir japon dan filan çin pek sevmem ya atam dedelerim rehin almış Çinlileri 🙄ırk millet önemli arkadaş gen denen bir. şey var türk hepsin den iyi de kadınlar patates olmuş bu bölge deki sadece 🤣 türk ırkı meyveleri Avrupa işte
Biz Berk ve Şenay 💫
Evlilik deyince iş “milliyet”ten çok, kişilik, ortak değerler, iletişim ve mizaha geliyor aslında 😌 Ama anket ruhu bozulmasın: Biz oyumuzu İtalyan erkeğinden yana kullanırız diyelim 🇮🇹💍 Hem Akdeniz kültürü yakın, hem tutku, yemek, aile mevzuları bizdekiyle daha çok benziyor gibi duruyor 😄🔥
Cevap
2Cevap
Bunu deneyerek , deneyimleyerek en doğru kararı sen vereceksin.
Hiç biri bana ne yabancıdan burası türkiye
sen bi sus ya
Ne meraklısınız alemin yabancılarına keşke sende yabancı olsaydın da kurtulaydık senden
Ayrıca tamam bazı oyunlarda falan yabancı arkadaşlarım var konuşuyoruz chatten ama sadece oyun için
Yabancıyım zaten gidecem yakında ondan sordum adaylarım var
Yabancıysan türkçe nasıl biliyorsun bu kadar
burada doğup büyüdüm babamın işi yüzünden
Tamam her neyse biraz trol tarzı geldi ama bakalım hep böyle oluyor zaten iş dolasıyla göç dolasıyla falan başka mana pek olmuyor iyi geceler
Yani ailemin keyfinden buraya yaşamaya gelecek hali yok ya hani? Türklere aşırı saygı duyuyorum tatlı insanlarsınız ama bazenleri ani çıkışıyorsunuz. Size de iyi geceler
Ya olabilir de burada trol pek doğru olmayan sorular çoğunlukla bu şaşmaz anonim olarak sorulur
ben her sorumu anonim soruyorum
Amaç nedir ki
Ben sen anonimsin diye anonimim normalde açık cevaplarım soruyu
Azerbaycan
Türk yok mu ya
Kürt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?