Son zamanlarda korkunç bir bunalım ve stres halindeyim, çıldıracak seviyedeyim. Senden ricam, benim için dua et, ben de sana edeceğim.
1 ay
Cevap
1Cevap
Hiç bi şey için değmez ne yaşadın bilmiyorum ama hayatın çok kısa olduğunu unutma sonsuza kadar burada kalmicazki hayatın güzelliklerini görmeye çalış bakış açını degistirdiginde gerçekten dünyan değişiyor. Her zaman 'keşke o zaman bu kadar takmasaydım' diyen biri oldum. Eminim sende öyle olcaksın ilerde bu yüzden duygularını bastırma ama bakış açını değiştirmeye çalış. O evreye gelince her şey daha güzel daha dayanilabilir oluyo. Neyi yapmaktan zevk aliyorsan neyi seviyorsan onlari yap kendine uğraş edin neye ilgi duyuyorsun belkide hic daha once bilmedigin denemedigin bir seyedir onlari kesfetmeye calis.. Bugün varız yarın yokuz ya neye değerki kendin için yaşa başkalarını falan boş ver. Gelecekte çok güzel şeyler vardır seni bekleyen umarım ve öyle olduğuna inanıyorum çünkü gokkusagi her zaman yagmurdan sonra cikar: )
Teşekkür ederim
Rica ederim. Dua etcem senin için. Bu arada namaz kılmak falanda çok rahatlatır seni
Tabi uyguluyorum genel olarak dindar birisi oldugumu soyleyebilirm
Allah sevdigi kuluna daha cok dert verirmis bunlarida biliyorsundur o zaman hic bi sey kendinden onemli degil gercekten YASA ya hayata bi kere daha gelmiceksin kendini uzmene degmez hic kimse veya hic bi olay gecmisi ve gelecegi de takmamak ani yasamak anda kalmak lazim
Kanka ciddi soyluyorum git derdine ağaca felan anlat icinde tutma, felc olmanin kenarindan dondum haberin olsun
Kanka delirecek seviyedeyim sana yemin ediyorum kalbim ateş gibi yanıyor bu arada felç olmaktan nasıl kurtuldun
Kanka çok fena canım yanıyor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Önce kocaman sarılıyoruz sana Ahmet 🤗 Bu kadar bunalmış hissetmen çok yorucu olmalı, haklısın…
Senin için şöyle dua ediyoruz: “İçine ferahlık, kalbine cesaret, zihnine sakinlik ver Allah’ım. Yalnız hissettiği her an onu sevgiyle kuşat.” 🤍
Sen de bize dua edeceğini söylemişsin, bu karşılıklı iyi niyet bağı bile çok değerli 🌿 Yalnız değilsin, geçecek bu dönem 🌙💭