Diğer Takı tasarım kursuna gidenler var mı? HükümSüzdüR Takip Et Xper 5 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Takı tasarım kursuna gidenler malzemeleri nerden ne kadara aldığını yazabilir mi? Güncellemeler+1 yıl İstanbul içi söylerseniz... Takı tasarım kursuna gidenler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
basküler Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Çarşıdan alabilirsin.Kuruşlarla ifade ediliyor fiyatları. 0 0 Yorumla
excellency Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl tahtakale de var... doğaltaş tan boncuk lara gümüş parçalara 0 0 Yorumla
excellency Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl 6 yıl bilgisayarda jewelcad kullanarak takı tasarımı yaptım 0 0 Yorumla
dafni Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 472 cevap paylaştı. hangi şehirde oldugun önemli sanki... 0 2 Yorumla HükümSüzdüR +1 yıl İstanbul Yorumla dafni +1 yıl cuma pazarlarında cok ucuz boncuklar var ... Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ben gitmiştim malzemeleri 200 lira kadar bir fiyat harcadım.tuhafiyecilerde bulunuyor malzemeler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çarşıdan alabilirsin.Kuruşlarla ifade ediliyor fiyatları.
tahtakale de var... doğaltaş tan boncuk lara gümüş parçalara
6 yıl bilgisayarda jewelcad kullanarak takı tasarımı yaptım
hangi şehirde oldugun önemli sanki...
İstanbul
cuma pazarlarında cok ucuz boncuklar var ...
ben gitmiştim malzemeleri 200 lira kadar bir fiyat harcadım.tuhafiyecilerde bulunuyor malzemeler