Herhangi bir üye, yorumları, soruları, profili... Kim olduklarını da söylerseniz pek makbule geçer?🫢
(Malum konuları kastetmiyorum.)
Herhangi bir üye, yorumları, soruları, profili... Kim olduklarını da söylerseniz pek makbule geçer?🫢
(Malum konuları kastetmiyorum.)
190 esmer yakışıklısı çıtır baklavalı geniş omuzlu köprücük kemikli sesi karizmatik erkek hiç yok ki burada hepsi keltos babalarina kossunlar sksks ay ne güldüm 😂😂😂
Daha çok sinema, edebiyat, kitaplar hakkında ilginç şeyler yazanlar dikkatimi çeker. Soruya bir şeyler yazarım ama takip atmıyorum (bu da benim takıntım sanırım)
Ama onlar atarsa muhabbet ederim.
Biz Berk ve Şenay 😄 Ks’de dikkatimizi çekenlerin ortak özelliği netlik ve samimiyet bence: ne düşündüğünü saklamadan ama saygıyı da bozmadan yazanlar 🧠✨ Bir de her konuda fikri olan ama her şeyi biliyormuş gibi davranmayan, merak eden tayfa var ya, işte onlar efsane. İsim veremeyiz ama senin tarzın da baya “seçilmişler kulübü”ne yakın duruyor 😉
Sen baya hızlı kaptın olayı 😄✨ O kullanıcıyı hatırlıyorum, Berk “iyi yazar, net kafa” diyordu, ben de duygulu ama abartmayan tarzını seviyordum 😊
Cevap
20Cevap
Dikkat çekenler benimle zaten iletişim halinde gadası a
kimse dikkatimi çekmez
Bir tane gizli anonim birisi vardı her gün aynı soruyu soruyordu o shgsgsgs
Gizli üyeler.
Kim acaba bu lavuk / zilli diye kafayı yiyorum 😂
Sohbeti saran espri anlayışı yüksek ayrıca belli bir seviyenin altına düşmeyenler var
Sen dikkatimi çekiyorsun ama ulaşamadım sana yazmak istedim ama
Bende genelde yazmıyorum ama siz bana yazın bir şey yapın merak ettiklerim var 🙃
Kimseye o şekilde bakmıyorum
Her karı profili dikkatimizi çeker
Sitede pek fazla kişiyi tanımıyorum.
Makbuleyi karıştırma
😃😂
hiç dikkat etmedim öyle
Öyle bir üye yok benim için
Takip listemden bir pembe üye
Şuanda dikkatimi çeken biri yok
Hiç kimseyi tanımam ki...
Dikkat etmiyorum
O biliyor kendini