Merhabalar, kız arkadaşım namaz kılan birisi ve ben manevi değeri yüksek ya da dini kısmı ağır basan hediye almak istiyorum sizce ne olabilir? Eşarp, salavat için tesbih vs türü. Teşekür ederim şimdiden.
Cevabın nedir?
+1 yılŞu kızların yorumuna bakıyorum da ne desem bilemiyorum. Bir kız namaz kılıyor diye sevgilisi olamaz mı? O mesafeyi koruyamaz mı? Gönülden seviyor olamaz mı? Ve namaz kılanla şeytan daha çok uğraşır derler. Bilemedim kızlar. Başkasını yargılamayın.
45 Yorumla
Soran+1 yılİşin rast gelsin kardeş. Herkes haddini bildikce her hangi bir sorun olamaz.
- +1 yıl
Biz sevgilisi olmasin demiyoruz senin kafan guzel mi? Dedigimiz su: INSALLAH ciddidir iliskide ve dine gore, birbirine ES olurlar. Kimseyi anlamiyorsun etmiyorsun bari yorum etme. Biz o kadar geri kafali degiliz herhalde. Severler birbirini evlenirler. Bu dedigimde kotu diyorsan bilemem yani.
- +1 yıl
@aşkınn-gs seni anladım ben ama kimseye karşı önyargılı olma lütfen. Ve kastettigim tek kişi sen değilsin.
- +1 yıl
@aşkınn-gs bu kadarı yeterli. Anladım ben seni , Teşekkürler.
En İyi Cevaplar
+1 yılNamaz kalıyorsa o söylenenler vardır zaten
O yönde hediye almaktansa bence ihtiyacı olan kıyafet elektronik eşya tarzı hediyeler de alabilirsin01 Yorumla
Soran+1 yılOlmadığı için değil zaten ama ne bileyim benm aldığımı kullanmak hoşuna gider diye. Teşekür ederim :)
+1 yılbenim bir seccade veya tesbih hoşuma giderdi. Ve oknması kolay kur'an-ı kerim isterdm. Ya dini konuda herşey hosuma gderdi yani bence o da öyle düşünür
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekür edeirm
+1 yılDini kitap al bazı şeylerin farkına varması gerek sanırım...
47 Yorumla
Soran+1 yılTeşekürler
- +1 yıl
Süperdi bu
- +1 yıl
@NeverlandNoSkype Sağ olun.
Soran+1 yılFarkında olmadığımız bir şey yok merak etme sen bayangoogle.
- +1 yıl
Ben üzerime düşen görevi yaptım soran :) Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Soran+1 yılAmin saol
- +1 yıl
Amin, rica ederim...
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
13Cevap
Yazan kızlara bakıyorum da yorumlar sevgilisi olan koz hemde namaz kılıyor pek doğru değil ama yapılan yorumlar sevgili yapabilmek için namaz kilmiyoruz der gibi :) mentalitenizi sizin ben vermem lazım o yüzden namaz kilmiyorum turlar var hacı sen git onlarla görüş mimarı ve dini turlar hem kültür hemde manevi bir hediye olur ailesinden de izin al tamam yani bence iyi bir süpriz olur bide onu ani albümü yaparsınız tamam
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşALLAH o dediğin beraber olucak kardeşim. Askerliğin bitmesini bekliyoruz.
gül kokulu tesbih dostum küçük bir kalp kutusu içinde üstünede güzel bir gül altına da ufak bir not "SENİ SEVİYORUM.."gerisini tamamla artık bence muhteşem bişey olur -_-
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekür ederim kardeşim işin rast
+1 yılşık, güzel bir 99luk tesbih olabilir. eşarp çeşit çeşit ama fazla sıradan.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekür edeirm, 5 6 tane çeitli eşarp tesbih güzel olur bencede.
+1 yılParfüm.
https://www.miskularifin.com01 Yorumla- +1 yıl
Engellediğim kişiler bile sevgili olmanın caiz olmadığını biliyor. O kişilerin bazısı müslüman bile değil. Yiğidi öldür, hakkını yeme demişler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKrep al. namaz ortusu kenari oyali oluyo ya. namaz kilarken basina orter. gunde 5 kere hatirlar seni.:)
14 Yorumla
Soran+1 yılKrep nedir bilmiyorum ama araştırayım :) Teşekür edeirm
Cevap sahibi+1 yılTulbent gibi ama daha buyuk. desensiz oluyor. bir kenari oyali oluyo. genlde ceyize faln koyar anneler. annene sorarsan soyler. namaz ortusu de deniyir
Soran+1 yılhımm teşekür ederim yorum için bakıcam
Cevap sahibi+1 yılBn tesekkur ederim
) eşarp al çok şık birşey ama elemeği birşey ya da annen kenarlarını işlesin onun için daha değerli olur
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekür ederim
Ateist bile biliyor flört'ün haram olduğunu, müslümanlar bilmiyor ya da işlerine gelmiyor. Allah'ım sen bize hidayet ver.
00 Yorumla
+1 yılaa bak namazlik al namaz kılarken bidaha etekti eşarpti aramiyosun onu üstüne geciriyon tamam.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekürler netten bakarım
Seccade:D yaa arkadasin adamı deli edersiniz hediyenin Namazla ne alakası var
01 Yorumla
Soran+1 yılDini yanı olan bir hediye almak istiyorum namazla bir alakası zaten yok. Anlama zorluğun var sanırım
dindar insanlar için ne gibi çeşitler var bilmiyorum ama daki hediye kategorilerine bakabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen burada yazılan saçma sapan yorumlara bakıp canını sıkma. Çok güzel renklerde bulunan Kuran'lar var istersen bir netten araştır nerde satıldığını.
00 YorumlaNamaz kiliyor ama sevgiliyi eksik etmiyor, vay be.
718 Yorumla
Soran+1 yılNamaz kılıyor diye sevgili olamaz mı?
- +1 yıl
Bazı sınırlar korunursa niye olmasın? Bazı insanlar çoğunuzun aksine nefsine hakim olabiliyor ve yürekten sevebiliyor. Önyargına selam olsun.
- +1 yıl
@OgzhnOztkn katılıyorum
- +1 yıl
Yurekten sevmek nedir biliyorum herhalde. Ben sadece gordugum kizlari anlamiyorum. Ben soran kisinin sevgilisine kotu bisey demedim bir kere, duzgun okusan iyi olur @OgzhnOzktn. Benim gordugum esarpli kizlar altinda erkekler cikiyor ya, sigara alkol eksik etmiyorlar. Herkes elbet sevicek evlenicek bende bu kisiye diyorum umarim ciddisiniz iliskide cunku bu saygi kazandirir. Insanlarin aklinda ne geciyor bilmiyorsun, yorumunuda kendine sakla. Sagol.
Soran+1 yılBizim herşeyi yaptığımızı nereden çıkardın? benim kimseden akıl alacak halim yok. Askerlik vs bitmesini bekliyoruz. Ön yargılarınla hemen yargılama. Zihniyetin bozuk.
- +1 yıl
Kırmak istemedim seni yanlış anlama. Sadece tanımadığımız insanlara önyargılı yaklaşmayalım. Senin dediğin kızları bende biliyorum ama bu kardeşimizinde sevdiği öyle olacak diye birşey yok. Yinede kırdıysam özür dilerim efenim.
- +1 yıl
Kardes ben senin iliskine bisey demiyorum zaten. Anliyoruz hepimiz seviyorsun ben sadece bazi kizlari anlatiyorum sana. Niye yanlisa bagliyorsun ki? Ister anla ister anlama ama cogu kiz boyle olmus ve eminim ki siz dogru yoldasinizdir. Umarim askerligin tez biter ve Allah sevenleri kavusturur. 💕
- +1 yıl
Sana tavsiyem kelimelerini düzgün seçmen ama neyse. Kendi hayatın.
Soran+1 yılAmin saol. Ama herkesi yargılamayı. Genelleme her konu da olmaz.
- +1 yıl
Kız haklı üstüne hiçbir şey söylenemez.
- +1 yıl
Saka gibisiniz ya. Bana diyorsunuz ama asil sizin yaptiklariniz ayip. Ben dusuncelerimi orataya koydum siz gelmis bana zorla fikir degistirmeye calisiyorsunuz. Insan okur ve he der gecer. O kadar sacma ki, ben sizinle ayni sey hakkinda bahsediyorum, hepimizin fikri ayni ama sizlerin kafasi guzel herhalde anlamiyorsunuz bisey. Zamanim yok boyle sacma tartismalara, ciao.
- +1 yıl
Önyargılı olmayın efendim hayat sizin gördüklerinizden ibaret değil. Neyse uzamasın bu. Herkes kendince haklı ama şunuda bilmeniz lazım o kız namaz kılıyor diye bir nefsi iradesi yok diye düşünmeyin. Şeytan namaz kılanla daha çok uğraşır.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKuran-i kerim şık bir sunum ile sanırım nt kitapcisinda vardı ahşap kutuda çok şık
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiç kötü niyetli değildim gidip alacağı eşarp da iyi bir şey ise nereden baksan 250 tl Netekim:(
Gizli Üye(25-29)+1 yılmanevi değeri olan eşarp ya da şal ya da pahalı kaliteli eşarp veya şal al bence kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekürler kardeşim
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılsevgili olmak ve dindarlık :D ne adamlarsınız l*n
37 Yorumla- +1 yıl
sevgili olmak ve dindarlık arasındaki ironiyi açıkla bakalım senin bahsettiğin şey yobaz dindarlar kategorisine giriyor ben çok dindar adam gördüm kızının sevgilisini hoş karşılayan
Soran+1 yılNe alakası var?
- +1 yıl
islamda flört yasaktır
Soran+1 yılNormal kız arkadaşının olması yasak mı sence? zina yapmadığın sürece her hangi bir yasak günah olduğunu düşünmüyorum.
- +1 yıl
zina yapma ihtimali olduğu için zaten haram. sen kendi dinini nasıl bilmiyorsun. o kızla aynı odada yalnız bile kalamıyorsun
Soran+1 yılBenimle aynı odaya girdiği falanda yok zaten. Kendi hayal dünyanda ne üretiyorsun anlamıyorum. Sen her arkadaşı evde vs mi düşünüyorsun?
- +1 yıl
yazımı tekrar oku yapıyorsun demedim. sadece yasak olduğunu söyledim. sen hayallerde yaşıyorsun. burdan en yakın hocaya hacıya git flört ün yasak olduğunu nişanlı olmadan bu kadar çok görüşmenizin doğru olmadığını sana söyleyecektir
ona verebileceğin en güzel hediye evliliktir:)
24 Yorumla
Soran+1 yılİnşALLAH olacak kardeşim. Askerliğe 3 ay kaldı kısa dönem zaten.
Soran+1 yılAstsubaylık subaylık durumlarım var malesef evli sözlü nişanlı olmama gibi kriterler var kardeşim. O da olacak hayırla
+1 yılSizin dininizde sevgili olmak günah değil mi
67 Yorumla
Soran+1 yılSenin dinin ney?
- +1 yıl
Ateistim ben :D
- +1 yıl
Ateist olduğun kadarda inançlara pek saygın yok. Gerçi bu yüzden ateist oluyoduz dimi. Neyse bilemedim bak şimdi.
- +1 yıl
Ben kötü bişey demedim ki dininizde flört yasak onu söyledim
Soran+1 yılSenin dinin beni ırgalamaz doğrusun o zaman benim dinim de seni ırgalamaz. Cevap vereceksen ver vermyeksen konuya bile girme.
+1 yılKitap al. Tavsiye ederim.
02 Yorumla- +1 yıl
Recep İhsan Eliaçık-İlk mesajlar kitabından başlayabilir mesela. Tabi sen de.
Soran+1 yılteşekür ederim kardeşim inceliycem
Eşarp olabilir ferrace olabilir kapalı ise
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekür edeirm, ferrace nedir bilmiyorum ama netten bakayım :)
+1 yılJartiyer al giyer bazı günlerde
10 YorumlaAşqim namazdayim sonra cilveleşsek
@Rusasigi :D217 Yorumla
Soran+1 yılSenin sevgiden anladığın cilveleşmekse, senin aşkını yaşayacağın yerde malumdur.
Soran+1 yılkeyfimden durmuyorum. Senden de akıl alacak değilim. askerliğin bitmesini beklediğimi vs bunları bilmeden saçma salak yorumlar yapma
Soran+1 yılHerkesin nefsi bir mi? Hadi kardeşim işine bak
- +1 yıl
Yobaz yobaz yobaz :D biz kapalılar evlenmeyelim o zaman he ne dersin? Sanane kardeşim? Günahsa günah. Helalse helal. Günahsa ona günah helalsede ona.. Mahalle karıları gibi başkalarının hayatlarına burun sokmayı ne çok seviyosunuz. Sadece kapalı veya namaz kılan bir kızın değil tamam mı her kızın sevgilisi olması haram o zaman. O zaman değil gerçi ÖYLE. bir kız öpüşüp koklaşıp el ele tutuşuyorsa haramdır, sevgilisi olunca değil. At gözlüklerini çıkartın bence..
- +1 yıl
Ben gayet sakinim. Sakin olamayan ortada heryere böyle seviyesiz yorumlar yaptığına göre ya kuyruk acın var ya da aklı dengin yetersiz. Doktora görün ya da burdan uzaklaş
- +1 yıl
@HazelHanim Sevgili olunca günah oluyor tatlım azcık araştır da konuş. :/
Karışmadan edemedim :D :P - +1 yıl
@BayanGoogle yazdıklarımı idrak et bence. Günahsa ona günah demişim ve herkese günah demişim. Şimdi anladın mı?
- +1 yıl
@Hazelhanim
Müslüman Müslümanın kardeşidir. :) Biz burada soran kişiyi yargılamıyoruz, bilgilendirmeye çalışıyoruz.
"Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" düşüncesi bir Müslümanda olamaz! Günahsa ona günah tabiki ama farkettirmek bize düşer. Ayrıca şöyle de bir şey var. Eğer bir günahını daha çok insnala paylaşıyorsan o günahın şahitleri artarmış. Bu büyük bir yükümlülük. Şimdi anladın mı? - +1 yıl
@BayanGoogle
Çok saçma. müslüman müslümanın ayıbını örter. Ama siz dahada açıyosunuz. Ona kitap önerip böyle seviyesiz yorumlar yapmak yerine siz bir kitap okuyup bunu öğrenin. Şimdi anladın mı? - +1 yıl
@Hazelhanim
Seviyesizlik mi? Seviyesiz olduğumu düşünmüyorum. "Uyardım farkına vardırdım" gerisi soran kişiye düşer. Müslüman Müslümanın ayıbını örter tabi ama günah işlemesine göz yummaz. İçim el vermez. Düşündüğünden daha fazla araştırdım, bilgim var. Şimdi anladın mı? - +1 yıl
O ayıbı örtmek içinde üslub lazım @BayanGoogle
- +1 yıl
@Hazelhanim
Of sataşmaya devam edeceksin belli... Karakterine bir şey söylememiştim. Seviyen düşüyor.
Yanlış bildiğin bilgiyi düzelttim o yeter. İyi günler. - +1 yıl
Ya işte senin gibilerden hep uzak dururum. İşinize gelmeyince ya sataşıyo ya da seviyemiz düşüyo oluruz. Lütfen cahillikten kurtulun. iyi günler
Ipek şal alabilirsin 😊
00 YorumlaBence kuran-ı kerim bide arka kapağına not yaz
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekür ederim kardeşim
+1 yılkuran-ı kerim al.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekür edeirm, olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuran al. Ya da şal elbise falan.
00 Yorumla
+1 yılSeccade tesbih
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekürler kardeşim
- +1 yıl
Çok güzel modeller var ankarada isen hacı bayramı tavsiye ederim
Soran+1 yılMalesef kayserideyim ama netten sipariş durumu vardır illaki bakarım :) saol kardşeim
+1 yılFileli corap
23 Yorumla
Soran+1 yılSevgilinin sana çok almışlığı var heralde
- +1 yıl
Ne var ayip mi
Soran+1 yılsence sorun yoksa bence hiç yoktur. Ne halin varsa...
Zikirmatik al
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zikirmatik
11 Yorumla
Soran+1 yılonu da alırım Teşekür ederim. Ben eşarp tesbih zikirmatik vs hepsini aynı vermeyi düşünüyorum
+1 yılSeccade al
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılipek şal
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekür edeirm
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi