Evet sorulara bakınca ben dıyorum kı ne güzel dertlerı sıkıntıları yok herhalde böyle onemsız seylerı soruyorlar dıyorum büyük dertlerı olan insanlar öyle sorular sormaz
Google da bır şey arastırırken arastırdıgım şeyle ılgılı burada bı şey varsa Google da çıkıyor burası hemen ben ilk öyle görmüştüm burayı ve gırmez olsaydım
Kızlar Ne Diyor
Buraya 56 yaşında giren 70 yaşında KS kullanan dede var sen çok gencsin.
😂😂😂😂😂 yok artık
Evlı kadınlar mı yok 😐
Hayır evli kadınlar burada saçma sapan sorular soruyor ergenler saçma sapan sorular soruyor gerçekten kalite düştü gibi
Evet sorulara bakınca ben dıyorum kı ne güzel dertlerı sıkıntıları yok herhalde böyle onemsız seylerı soruyorlar dıyorum büyük dertlerı olan insanlar öyle sorular sormaz
Aynen öyle birde evli kadınların burada olması ve evliliği hakkında soru sormaları iğrenç geliyor bana.
Evlı kadınlar kadar evlı erkeklerde var hatta daha çok
Google da bır şey arastırırken arastırdıgım şeyle ılgılı burada bı şey varsa Google da çıkıyor burası hemen ben ilk öyle görmüştüm burayı ve gırmez olsaydım
Bizde masum değiliz tamam ahlak bekçiliği yapmamda iğrençlik yani bu kadarı bence
Vallah ben insanlarla tanışırım diye girdim ama girilmez
İnsanlarla tanısmanın cagı gectı artık tanıstıgına pısman oluyo insan hep mı öyle olur hep oyle oluyor
Öyle insan sosyal çevresini azaltıyor yalnızlaşıyor. Yalnızlıkta zor bakalım ne olacak
Çok yalnızım bende ama elden bı şey gelmıyo insanları tanıdıkca daha çok yalnuzlastım
Çıksana yazıyım
Yok evet
Saçma sapan ergen sorular evli kadınlar yok gibi