Reşit olalı 2 yıl olacak ben çok yoruldum gerçekten kıyamet kopsada defolup gitsek akıl erdiremedigim kötülükler yaşanıyor ahir zamanda olabilir miyiz?
1 ay
Reşit olalı 2 yıl olacak ben çok yoruldum gerçekten kıyamet kopsada defolup gitsek akıl erdiremedigim kötülükler yaşanıyor ahir zamanda olabilir miyiz?
Her birimiz nasıl kendi devletlerimizin birer "bağımsız devlet" olduğunu sansak da aslında durum hiç de öyle değil!..
Dünyanın asıl sahibi olan Küresel Sistemin patronları... Ve tüm devletler de aslında onlardan adeta kiralanmış birer sınır, birer toprak... Herkes içinde yaşadığı ülke ve toprakların kendisine ait olduğunu sanıyor ama ülkesinin EKONOMİ HORTUMU 'nun aslında Küresel Sisteme ve Küresel Patronlara bağlı olduğunu bilmiyor.
Bizim gelirlerimiz neden yıldan yıla daha da azalıyor?
Ödediğimiz vergiler neden her yıl daha fazla çoğalıyor?
Hayat ve Yaşam Koşullarımız neden giderek zorlaşıyor?
TEK CEVAP : Çünkü patronlar doymuyor, patronlar bunu istiyor!
Sen sanıyor musun ki; ülkeleri yöneten meclisler, bakanlar, vekiller ve siyasi liderlerin tamamı bağımsız!.. Onların hepsi bu Küresel Sisteme hizmet eden ve bu devletin başına aslında sistemin seçtiği birer kukla!.. Bu konuda en ufak bir şüphesi olan varsa daha dün yaşadığımız 15 Temmuz Darbesi günü ifşa olan FETÖ örgütünün kime hizmet ettiğine baksın? FETÖ kimdi? Bu devleti yöneten 2. baştı.. AKP de FETÖ de aynı sisteme hizmet ediyordu aslında sadece büyük pastayı paylaşamadılar ve kavga ettiler. Kavgayı AKP kazandı ve şu an Küresel Sisteme kusursuz hizmetini yerine getiriyor. Milletin nesi varsa sömürüp soyup devletin ekonomi hortumunu da Küresel Patronlara bağladı. Ülkece ne kazanıyorsak aslında biz değil hortumun bağlı olduğu bu patronlar kazanıyor. O yüzden hiç bir zaman yerden kalkamıyoruz. Çünkü büyük resmi ve büyük "Şeytani Planı" farkedemiyoruz!..
Biz Berk ve Şenay, yazdıkların çok tanıdık geldi bize de 😔 Dünya büyüdükçe kötülük görünür oluyor; sosyal medya da sürekli gözüne sokuyor resmen.
Belki “ahir zaman” hissi bundan; ama aynı anda milyonlarca iyi şey de oluyor, sadece manşet olmuyor 🌱 Dünyayı toptan çöpe atmak yerine, kendi küçük alanını güzelleştirmen bile çok değerli 💛
Cevap
6Cevap
Benim içinde her şey 2015 yılından beri kötüye gidiyor ölemiyoruzda
Kesinlikle 2015den sonra yavaş yavaş azalmaya 2020de o kasfet ve renkler kayboldu zaten tamamen şimdide böyle
Uçuruma gittikçe yaklaşıyoruz bana da öyle geliyor
Ahir zaman mı ben inançlı bir insanım inanıyorum ahiret gününe
Belkide herşeyden çok haberdarızdır eskiden de oluyor da kimse birbirinden haberdar değildi ama çok fazla kötülük olduğu doğru
Baksana kötü haberler tvlerde görünmüyor RTÜK engeline takılıyor ama artık onlardan öğrenmiyorlar her cep telefonu sahibi bir gazeteci adayı olduğundan en sansürsüz şekilde ulaşıyor dolayısıyla daha büyük kitleleri etkiliyor yinede insanların su dönem iyice (bu sansursuzlugunde etkisi büyük ve asla normal şeyler yaşanmıyor dünyada son 6 7 yıldır yok pandemi, yok savaş, yok epstein adası , yok deprem, yok tsunami derken kimse normal değil dünyada eskisi gibi "normal" değil )
Dur daha poncik yolun başındasın
Sarmiyor abi bu ne böyle eskiden yapılan müziklerde bile bir anlam, motivasyon, yarar vardı nane limon kabuğu diyordu en basitinden nezle olunca bir işe yarıyordu şimdi kafa dinlemek için müzik bile dinleyesin gelmiyor müzik diye piyasaya koydukları ya havlıyor ya maddeleri guzelliyor ya şiddeti ya daha iğrenç şeyler neyse müziksiz kalayım dizi film izleyim diyorsun eskiden mizahi diziler vardı olacak o kadar, akasya durağı gibi bir giriyorsun 2. Eşini, metresini dövüyor, sınıf ayrımı var, kavga var, şiddet var, mafyatik figürler baş tacı amaaaannn bıktım be bıktım
Büyüyorsun poncik
Sadece büyüyorsun
2020 yilindan öncesini hatirliyor musun?
Evet
Bu yillara göre daha güzeldi dimi? 28 yaşındayim ama 2020 yili öncesini bu yillara tercih ederim. Şimdi çoğun şeyin tadı tuzu kalmadı gibi, o zamanlarda az da olsa yine güzel duygular yaşardık
Dünya buyudukce derken
Dünya, büyüdükçe virgülü unuttum 😔
Buyume derken
Ben büyüyorum yani of anla işte reşit olalı 2 yıl oldu diyorum
İki yol oldu demek
Dunya boka sarmiyor bunlar eskiden beri vardi
Kötülük salgın gibi
Öyle zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?