2 ay

Hoşlandığım çocukla flört eden varoş kız ve ikiyüzlü arkadaşlarıma ne yapmalıyım?

arkadaşlar benim hoşlandığım bi çocuk var veterinerlik okuyo şu anda ve baya baya hoşlanıyodum ben bu çocuktan bu çocukla beraber okuyan iki tane de arkadaşım var onlardan dolayı hani fakültedeki kişileri falan tanıyorum her neyse bir tane inanılmaz inanılmaz varoş bu kız var tam kaşar verici yani ve ben direkt görür görmez anladım tamam mı ve dışarıda da gördüm haykıra haykıra gülüyo bağırıyo çığlık atıyo kalitesiz kalitesiz skinny jeanler falan giyiyo her neyse arkadaşlarım ve ben bu kız hakkında baya atıp tutuyoduk sonraki günlerde bana birkaç tane kuş bi şeyler anlattı o varoş kız benim oğlanımla flörtleşiyomuş ve aynı zamanda da bu arkadaş sandığım escler de bu kızla arkadaşlarmış benim yanımda onun arkasından atarken her neyse ben bu çocuğu biraz unutuyo gibi oldum eximle barıştım (bazen eximin yerinde o çocuk varmış gibi hayal ediyorum o kadar da olsun artık) ama bu arkadaş sandığım * suratlıların bana yaptığı çok ağırıma gitti sizce nasıl bi hamle yapmalıyım

Hoşlandığım çocukla flört eden varoş kız ve ikiyüzlü arkadaşlarıma ne yapmalıyım?