kredi kartına acil ihtiyacım var ama hangi bankadan almalıyım? çıkartmak paralı mı ya da aylık kart ücreti falan alıyorlar mı? bir de borcunu kapattığım zaman istediğim zaman kapattırabilir miyim yoksa belirli bir süresi var mı?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
daha önce bankayla bir ilişkin oldu mu? eğer olmadıysa öyle kafana göre gidip kart alamazsın
010 Yorumla- Soran+1 yıl
maaş kartım var?
- +1 yıl
o zaman hangi banka ile çalışıyorsanız o bankadan kart alman daha kolay olur
- Soran+1 yıl
bankadan bankaya fark var mı kart konusunda?
- +1 yıl
maaş kartı haricinde başka bir ilişkin olmadıysa bütün bankalardan rahat rahat kart alamazsın. bunların notu puanı falan oluyor ona göre veriyorlar krediyi kartı falan.. şu an kart alacaksan en kolay çalıştığın bankadan alırsın o vermezse zaten diğerlerinden alman imkansız gibi bişey
- Soran+1 yıl
en az kaç ay bir işte çalışmam lazım alabilmem için?
- +1 yıl
ne kadar zamandır çalışıyorsun ki
- Soran+1 yıl
1 ay :D
- +1 yıl
sen kart falan alamazsın
- Soran+1 yıl
nedeeeeeen
- Soran+1 yıl
arkadaşım aldı ama 1 aylık çalıştığı halde
En İyi Cevaplar
Öğrenciysen hiç sıkıntı olmuyor vakıftan çıkart mesela.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
kaç güne çıkıyor peki?
- Soran+1 yıl
off çok fazlaaa :(
- +1 yıl
Benim yapi krediden var. Ogrenciysen isletim ucreti alinmiyor. 1 hafta icinde de cikiyor.
06 Yorumla- Soran+1 yıl
öğrenci değilim okul yeni bitti şu an okumadığım için sanırım öğrenci sayılmıyorum :D normalde işlem ücreti ne kadar?
- +1 yıl
15 tl civari sanirim yillik. Yapi kredi iyi, internet bankaciligi sistemi de guzel. O olmazsa isbankasi veya akbank dusunebilirsin
- Soran+1 yıl
banka kartım zaten yapı krediden evet internet bankacılığı olayı iyi. peki yeni girdim işe bu etkiler mi kart almamı?
- +1 yıl
Yok hayir bir sorun olmaz canim
- Soran+1 yıl
çok saol canım gerçekten çok yardımcı oldun yapı krediden çıkartıcam sanırım.
- +1 yıl
Ben yapikrediden memnunum. Ve artik bankamatigi de heryerde var :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Finans bank haric her bankadan al. Akbank ya da yapıkredi daha iyi.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
burdakiler de hep finansbank dedi neden orayı önermiyorsun?
- Soran+1 yıl
tamam çok saol
her bankada artık aydat olmayan kartlar var her bankadan alabilirsin ama en güzeli heryerde atm btm si olan köklü bankaları tercih et deriim.
00 Yorumlahıc bırınden cıkarma hepsı masraf alıo
07 Yorumla- Soran+1 yıl
ne tür masraflar açıklar mısın?
- +1 yıl
finansbank enpara hiç masraf almıyor üstüne para katıyor ;) yaklaşık 60 tl kazandım mesela
- Soran+1 yıl
peki borcunu komple ödediğimde istediğim zaman kapatabilir miyim?
- Soran+1 yıl
bireysel
iş bankası tavsiyemdir
07 Yorumla- Soran+1 yıl
neden?
- Soran+1 yıl
açtırtmak için para vermicem yani öyle mi?
- +1 yıl
şimdi öncelikle kredi kartı çıkartmanı tavsiye etmem mali durumunu bilmediğim için
kredikartı akıllı kullanıldığında çok güzel birşey ama onu alim önümüzdeki ay ödicem bunu alim hesap kesim tarihi geçti nasılsa gibi düşüncelere giriceksen çok kötü bişey yani açıkçası aklıllı biriysen çıkart kredi kartını kredi kartı çıkartmak için para gerekmiyor - Soran+1 yıl
aşırı derecede paraya ihtiyacım var. diğer ayı bekleyemicem. şimdi yapmam gerekenleri yapıp nisandaki maaşı komple karta yatırırım sorun değil. bana şu an acil lazım o yüzden.
peki son bir şey sorayım kaç ay çalıştığım önemli mi kart çıkartmak için? benim 1. ay yeni bitti az once bir arkadaş sen alamazsın dedi.
aylık gelirin ne kadar senin
04 Yorumla- Soran+1 yıl
asgari neden?
- Soran+1 yıl
oh oh ben 100 sanıyordum iyiymiş :D
- Soran+1 yıl
1000*
- +1 yıl
finansbank
09 Yorumla- Soran+1 yıl
neden finansbank?
- +1 yıl
enpara. com var ücretsiz hesap ve günlük faiz kazanırsın
- Soran+1 yıl
kapatmak istediğimde borcunu ödeyip hemen kapattırabilir miyim peki?
- +1 yıl
burcu yok
- Soran+1 yıl
anlamadım?
- +1 yıl
borç yok ne borcu?
- Soran+1 yıl
kartı kullanıcam ya hani :D kullanıp parasını öedediğimde kapattırabilir miyim diye soruyorum.
- +1 yıl
kredi kartı diyorsan farklı ben banka kartı dedim hesap olarak yani kapatırsan paranı alıp kapatırsın
- +1 yıl
kapatmaya gerek yok zaten
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Hangi bankadan kart çıkartmalıyım sizce? kart kaç güne çıkar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar