İnternetteki erkekler kıskançlığından kudurmuş. Gayet beyefendi bir çocuğa benziyor, yayınını izledim, kro falan demişler ama hareketleri falan kıro gibi gelmedi bana, bende mi problem var?
1 ay
İnternetteki erkekler kıskançlığından kudurmuş. Gayet beyefendi bir çocuğa benziyor, yayınını izledim, kro falan demişler ama hareketleri falan kıro gibi gelmedi bana, bende mi problem var?
Yok sende problem yok. Bazı erkekler, kendilerinde olmayan bir şeyi başkasında görünce rahatsız olur. Adamın duruşu, rahatlığı, yakışıklılığı falan zaten yeterli; üstüne bir de işini severek yapıyorsa tam kıvılcım. “Mısırcı ne kadar karizmatik olabilir” önyargısı var. Yakışıklı adamın işi ne olursa olsan çekemeyen çıkar, sosyal medya biraz da bunun için var. Aldırma, senin beğenmen yeterli.
Biz Berk ve Şenay 💫
Sen de gayet doğru görmüşsün, sende bir problem yok 😊 İnternette bazı erkekler yakışıklı, dikkat çeken başka bir erkeği görünce egosu zedeleniyor, hemen “kro, itici, kıro” etiketine sarılıyor 😅 Bu biraz “rakip görüp küçümseyerek rahatlama” refleksi. İnsanlar böyle davranınca onların aynası olma, sen gördüğünü gördüğün gibi kabul etmeye devam et 😉🌽💛
Cevap
0Cevap
Sosyal medyada kızların beğendiği ne varsa linçliyorlar zaten alıştım ben artık
abartılmasını anlamadım herhangi bir erkek işte ama öfke kusulacak da bi konu yok sessiz sakin birine benziyor
Kiskanclik işte, helalinden para kazanıyor, hayranı olsun takıntısı olan birine de benzemiyor
Çünkü mısır sevmiyorlar! 😬
Çağatay kadar yok
Cagatay evet o da yakisikli adam
Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz / devrim arabalari filminden alıntı
Radyocu muyuz? Yoksa PP yapay zeka mi?
Merhaba, müzikle uğraşıyorum. Canon makineyle cektim evde
Minnacık bir mikrofon gördüm sanki de ondan yola cikmistim
İyi göz varmis:) yok evimde kayıt alıp şarkı söylüyorum kendi capimda
Dikkatliyimdir. Tarzını merak ettim ama
Sayfam var herkese açık, cinarinmelodileri34, pop ağırlıklı söylüyorum eski şarkılar vs
Çok aşina olduğum şarkı yok ama bir kaç tanesini tekrar dinlemek üzere kaydettim. Başarılar diliyorum.
Doğrudur ben biraz nostalji seviyorum, teşekkür ederim çok hayırlı akşamlar
Rica ederim tanistigimla memnun oldum iyi akşamlar
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim ☺️
Show peşinde çünkü
Normal kendi halinde biri işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?