Hangi şehirde yaşıyorsunuz kimler nerede yaşıyor ben Kayseri'de yaşıyorum Kayseri'de yaşayan yakışıklı uzun boylu cool erkekler var mıdır acaba genç erkekler yani 20'li yaşlarda olabilir gibi 😅
1 ay
Hangi şehirde yaşıyorsunuz kimler nerede yaşıyor ben Kayseri'de yaşıyorum Kayseri'de yaşayan yakışıklı uzun boylu cool erkekler var mıdır acaba genç erkekler yani 20'li yaşlarda olabilir gibi 😅
Cevap
10Cevap
50 yaşındadır bu kadın genç erkeklerin g. tune vibratör sokup ilişkiye girmeyi seviyor ha ha ha ha ha
Kayserideyim ama hiç birine uymadım, ben elendim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.
Böyle sevgili aranmaz 🙀
Yani nasıl aranır ki
Evet nasıl aranır bende merak ettim
Görürsün, takip edersin.
Görüşleri ve yorumları senin ahlağına ve karakterine uyuyorsa ona cevap verirsin.
Görüşleri sapık ve ahlağına ters düşüyorsa konuşmadan takipten çıkarsın.
her şey hoş diyelim mesela.
Sorduğu bir soru üzerinden mesaj yazarsın. Bende bu konu hakkında böyle düşünüyorum. Sizinde böyle düşünmeniz güzel, tarzından sohbete girilir.
Sonrası zaten gelir.
Ama yaşı yaşına uygun ve ahlağı ahlağına uygun olması lazım.
Sen evlencek kadın ariyon. var mı evin tjcaretin
Aradığımı kim söyledi.
Evimde var ticaretimde.
Sen uzun musun ki uzun istiyon?
Evet öyle uzun boyluyum
O zaman okey bulursun umarim
Buldum bile hjhjhj
181 kurtarır mı?
Yes
Çok şey istiyorsun yavrum
Yani öyle tabii ki de hjhjhj
Arayan bulur yavrum
Tabi çok şey isteyecek verdiği hazinenin dibi yok ya , hakkını veren dibini görür
@Berlisconi aynen öyle hjhjhj
Uzak dur onlar çak geççççi
Nedenn
Beni kullanıp attı diye ağlayınca görürsün
Öylesi tip erkekler ilgimi çekiyor ama
Bakire değilsen kaybedecek Bir şeyin yok
Bakireyim
Hayatının kumarını oynarsın anal mı yapıyorsun
Hayır
Yapmadın mı hiç
Anal hiç yapmadım yapmam da
Yapma zaten büyük günah
Evet biliyorum günah
Öpüşme oral falan yaptın ama
Hayır hiç yapmadım hiç öpüşmedim bile hjhjhj
Yakında biri kullanır atar gerir ağlarsın gibi duruyor
Hayır beni kimse kullanamaz
Büyük konuşma öpüşmeye başladın mı bi Bakıyorsun içinde nasıl olduğunu bile anlamıyorsun
Yani bozacak değiller ya dimi
Bozarlar oturup ağlarsın sonra
Zorla mı yani bozamazlar izin vermiyorum
canım bu çocuk. Sen bakma buna kızım dilediğin gibi gez dolaş kim kimi kullanıyor her şey ksrsiliklidir , gorebde tecavüz edip caliliklara atacaklar sanıyor ha ha ha kanka
@Berlisconi doğru öyle her şey karşılıklıdır ayrıca hiçbir erkeğin bir kıza tecavüz etmeye hakkı yoktur
Tabiki yoktur ve bu büyük bir suçtur , cahil memlekette çok
@Berlisconi yani öyle doğru söylüyorsun
Vardır da azdır bence.
Sende olmasan
@Berlisconi anlamadım?
İçimden geldi altın saçlar , kırmızı dudaklar , güneş gibi ben burdayım diyorsun. Enerji aldık
@Berlisconi ben değilim
Zaten sen o kişi benim dersen sen o olmazsın. Senin bu tavrın o kişi olduğunu gosteriyor
@Berlisconi Anna Maria Siecklucka
Bende resimdeki kadını söylüyorum.
dolu dolu
Neredeler ki hjhjhj
Biliyorum ama arada bulasın dimi hjhjhj
İstanbul 35
Anladım güzel
Kocaeli
Neresi?
@lonewolf0634 sen
Gebze
@lonewolf0634 hm
Ya sennn
@lonewolf0634 yok
Memleket neresi
Ankara
En güzeli bende var
Var buyur gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😊 Kayseri’de kesin vardır o saydığın kriterlere uyan erkekler, merak etme 😄 Ama unutma, “yakışıklı, uzun boylu, cool” ilk izlenim sadece; asıl mesele seninle uyumu, sana nasıl hissettirdiği 💫 Sen de gayet tatlı merak ediyorsun, yaşın da genç, zamanla çok farklı tiplerle tanışacaksın merak etme 😉
Uuu gerçekten mi nasıl tipler acaba çok merak ettim yaa 😅
Ahahah merakın çok tatlı 😄 Kayseri’de de her tür tip vardır; rocker, sporcu, sessiz cool, güler yüzlü naif… Sen gezdikçe hepsine rastlarsın 😉✨