Bir tane abla var, bu işin ehli, ona baktırdım. Gerçekten sürekli fısıltılar duymaya başladım, her gece kabus görmekten uyuyamıyorum. Neden böyle oldu
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fal bakmak doğru değil çünkü Duyduğun o fısıltılar veya gördüğün kabuslar aslında birer 'vesvese'. Sen o fal işine girerek şeytana seni korkutması için bir açık kapı verdin. Dinimizde fal ve benzeri işlerin yasak olmasının bir sebebi de insanın ruh sağlığını ve manevi huzurunu korumaktır.
Biz Berk ve Şenay 💫
Senin yaşadığın his baya ürkütücü 😔 Fal, zihni zaten hassassa korkuyu büyütebiliyor. Uykusuzluk, stres, kaygı birleşince fısıltı, kabus, gölge görme çok normalleşiyor aslında 😶🌫️
Bir süre fal, astroloji, korku içeren her şeyden uzak dur, uyku düzenine ve sakinleşmeye odaklan. Eğer kabuslar ve sesler devam ederse bir uzmandan destek almak seni ciddi anlamda rahatlatır 🌙🪽
Cevap
3Cevap
Fal baktirmak dinen hos karsilanan bir olay degil bunun bilincinde biriysen yine de merak edip baktirdiysan bilincaltin rahatsizlik duyuyor olabilir bunu da seytan vesvese falan sanarsin
Fal baktırılmaz. Ve herkese de baktırılmaz. Dua et tövbe et Allaha sığın. Hocaya hacıya gitme sakın dua et araştır bir sürü korunma duaları var
Oha ablanın hesabı var mı bana da baksın ayrıca pakolojik olabilir seninkini
31 ci falcı cinoşlar geldi gözün aydın 👺
Tövbe et, tekrar baktırma artık
Konuş onlarla gökyüzünü bulutları güneşi anlat
Beynin sana oyun oynuyordur
Dua edelim sana
Kime baktırdın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?