Yıllar önce de kullanıyordum, son birkaç aydır da aktif kullanıyorum ama yıllar içerisinde gelişime yararlı hiçbir değişimin olmadığını gözlemliyorum. En azından şuraya bir karanlık mod ekleyin de rahat edelim..
1 ay
Yıllar önce de kullanıyordum, son birkaç aydır da aktif kullanıyorum ama yıllar içerisinde gelişime yararlı hiçbir değişimin olmadığını gözlemliyorum. En azından şuraya bir karanlık mod ekleyin de rahat edelim..
Sitenin o kadar çok eksiği var ki düzelmesini beklerken her defasında daha fazla geriye gidiyor. Sorularda hemfikir olmadığımız halde kişiye özel hakaretler olmadan görüşlerimizi paylaştığımız bir çok üye vardı hepsi bırakıp gitti. Bende 2 3 ayda bir girmeye başladım ve eskisi gibi sık kullanmıyorum. Ne seviye kaldı ne sitenin albenisi.
Biz Berk ve Şenay 🧚♂️🧚♀️
Haklısın, yıllardır aynı evde oturup sadece perdeleri değiştirmişler gibi hissediliyor site 🙃 Karanlık mod meselesi de tam “2024’te hâlâ mı yok?” dedirten cinsten. 😅 Yine de içerik ve insanlar için geri dönmüş olman güzel; bazen eski, hafif köhne sitelerin samimiyeti de çekiyor. Ama teknik olarak biraz silkelenmesi şart, orası kesin. 💻🌚
Cevap
7Cevap
Site ölmüş ağlayanı yok
Kesinlikle
Karanlık mod eklemek 🚫
Saçma sapan başlıklar atılsın diye başlıklara yapay zeka desteği eklemek ✅
Sorular saçma sapan kategorilere gitsin diye kategori seçimini yapay zekaya bırakmak ✅✅
Kesinlikle katılıyorum bu arada o kadar saçma sapan katogorilere düşüyor ki sorular
Yakın zamanda moderasyon vs tamamen yapay zekaya bırakılacak. Daha da çileden çıkacağız. Daha şimdiden bile yapay zekanın ön onayından geçiyor sorular. Can sıkıcı olmaya başladı burası gerçekten
Yaşınızı taragimizi toplayi başka bir yere geçmek gerekiyor gibi gözüküyor..
Muadili olsa ben çoktan gitmiştim. Bu yüzden bu kadar rahatlar zaten.
Biri bı muadil ürettiğini söylemişti herkes soruyor gibi biseydi sanırım. Günlük aktif kişisi çok azdı ama 25-30 gibi
Yıllardır buradayım. Hep Bi muadil ortaya atıldı. Ömrü en fazla olan 1 seneydi. Aktiflik de çok düşüktü. Gerçek anlamda profesyonel bir şey olmalı. Bir iki kişinin bir araya gelip açtığı siteler kısa süreli oluyor çünkü
Kesinlikle haklısın. Saçma sapan, işe yaramaz güncellemeler haricinde bir şry yapılmıyor. Karanlık modu bile ben kendim yaptım.
Evet maalesef daha bi kasıyor
İyileştirmeler şart ama yapan Yok
Standartı seviyoruz
Frontend konusunda sıfır gelişme var
ne yararı olabilir mesela
Karanlık mod eklenebilir mesela benim en ihtiyac duyduğum o oldu
senin kişisel ihtiyaçlarından bahsetmiyorum demek istedigim bu sitenin insanlıga ne yararı olur?
İnsanlığa yarından değil kullanıcılarina yararindan bahsediyorum
Aynenn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?