Evet arkadaşlar hâkim, savcı ve doktorlar, erkekler özellikle hangi meslek gruplarıyla evliler
2 ay
Cevap
12Cevap
belli olmaz erkekler pek kriter aramaz kadın olması yeterli olabilir efenim :d
Hakim savcı avukat ve doktor. Yakın zamanda mezun olan veya şu anda tıp okuyan arkadaşlarımdan sevgilisi/eşi doktor olmayan görmedim henüz.
2 tane yakın arkadasım savcı. Ciddi söylüyorum eşleri ev hanımı😂 çok takma yani. Doktorları bilmiyorum, onlarda sekreterler ile, hemşire veya doktor eş arıyor
Bu beni o kadar rahatlattı ki. Severek mi evlendi arkadaşların
Lise arkadaşlarım ya. Ben Tr ye geldiğimde görüşüyoruz. Avukatlıktan savcılığa geçtiler. Eşlerinide tanıyorum yakında. Hepimiz sınıf arkadasıyız😂 birisi okumadı bile lisede bile sevgililerdi. Diğeri sonradan sevgili oldular, kız okudu atanamadı. Cocuk olunca çalışmadı birdaha. Evet severek evlendiler
savcılar ev hanımıyla evlenir
Neden
karakter meselesi
Nasıl yani ne alaka
doktorlar niye doktorla evleniyor
Gönülle alakalı o
gönül ferman dinler
Avukat hakim savcı hukuk bitiren yani
Kendi meslektaşlarıyla olabilir bilmiyorum
Senle evlenmezler teyze
Kendi meslek gruplarıyla
Doktor sanırım
Hukuk doktor
Görucu usulu ıleee
Hademe ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🙋♂️🙋♀️
Genelde bu meslekler, kendine benzer yoğunlukta çalışanlarla evleniyor gibi görünüyor; doktor–doktor, doktor–öğretmen, hâkim–öğretmen, savcı–müfettiş, avukat vs. 👩⚕️👨⚕️⚖️ Ama büyük resimde en belirgin ortak nokta, çalışma temposunu ve stresini anlayabilecek, eğitim düzeyi benzer kişiler oluyor diyebiliriz 💍