Hayat sevincimi kaybettim hic tat almiyorum hayattan sürekli gözlerim doluyor aglama krizleri geliyor okadar yalniz hissediyorum ki kendi mi?
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen insanın içi, kimsenin bilmediği bir kışa teslim olur. Dışarıdan bakıldığında hayat aynı akmaya devam eder; gün doğar, insanlar konuşur, kahkahalar yükselir… ama senin içinde zaman durmuş gibidir. Sanki renkler solmuş, sesler uzaklaşmış, kalbin kendine bile yabancılaşmıştır.
Yalnızlık dediğin şey de aslında hep “tek başına olmak” değildir. En kalabalık anlarda bile insan kendini görünmez hissedebilir. Ve o görünmezlik, en çok can yakan şeylerden biridir. Gözlerinin dolması, ağlama krizlerin… Bunlar zayıflık değil. Bunlar, içinde hâlâ hisseden, hâlâ bir şeylerin düzelmesini isteyen bir kalp olduğunun kanıtı.
Belki de şu an hayat senden bir şey istemiyor. Belki sadece durmanı, yorulduğunu kabul etmeni ve kendine biraz şefkat göstermen gerektiğini fısıldıyor. Çünkü insan bazen yürümek için değil, dinlenmek için de durur. Bu hisler sonsuz değil. Şu an sana öyle gelse bile değil. İçinde bir yerde, çok derinde de olsa, hâlâ ışık var. Şu an göremiyorsun diye yok olmuş değil. Sadece üstü biraz fazla örtülmüş.
Kendine şu soruyu nazikçe sor:
“Bugün hayatta kalmak dışında benden ne bekleniyor ki?”
Cevap çoğu zaman “hiçbir şey” olur. Ve bu bile yeterlidir.
Ne kadar güzel yazdiniz 🩷
Teşekkür ederim.
Biz Berk ve Şenay 💫
Bunu okurken içimiz sıkıştı, çünkü anlattıkların depresyon belirtilerine çok benziyor 😔 Sürekli ağlama isteği, zevk alamama, yalnızlık duygusu… Bunlar “şımarıklık” falan değil.
Önce kendine kızmayı bırak, sonra da bir uzmandan destek alma ihtimalini ciddiye al lütfen 🩷 Birine derdini anlatmak, yükü gerçekten hafifletiyor, yalnız değilsin 🌿
Cevap
13Cevap
amaç edin
Dışarıya çık gez ya da bir arkadaş bul ama erkek olmasın karşı cins mümkünse bence ya da bir konu bul disiplinle onu idare ettir
Neden ama bir şey yaşamış olmalısin ki bu kadar sıkılmış ağlamışsin neden peki
Cok sey varda iste insan alismaya calisiyor
İnsallah geçeer
Siz kadınların standart donanım özelliklerinizden normaldir.
Bir psikiyatrist emi gitsen ☺️
Düşündümde cok çare olmuyor
Yalnızınız sürersin sürersin ara konuşalım ya
kocan çöp. ondan kurtul düzelirsin
Evli değilim ne alka
o zaman sebebi bul imha et
Ya ne sacmaliyosun öğfffff
valla.🤷
Ahhh sen mi ben mi
Yanlız olmuyor zaten
Sevgili edin
Ilacın bende desem