Evli ve evli olduğu için karısına üzüldüğümü ve rahat hissetmediğimi söyledim sonra görüşürüz deyip beni engelledi
1 ay
Evli ve evli olduğu için karısına üzüldüğümü ve rahat hissetmediğimi söyledim sonra görüşürüz deyip beni engelledi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evli birinden uzak, dur s. Et iyi olmuş engellemesi
Engeli açıp yazdı sonra neden benle oyun mu oynuyor hala
Sana korku vermeye çalışıyor ve bakıyor yine aynı tepkiyi verecekmişsin diye onun istediği ikinci biri arada takılmak için kendine yakıştırıyorsan bunu devam et konuşmaya
Hayır tabiki yakıştırmıyorum konuşmak ya istemiyorum eşi olduğunu yeni öğrendim çok üzüldüm gerçekten kimsenin yuvasını bozamam dedim kadında çok efendi ve güzel biri niye aldatıyor anlamıyorum
Kadın ne kadar iyi güzel olursa olsun karektersiz insana fayda etmez hep gözü dışarı da olur erkeklerin çoğunda bu vardır seni sevmedi ya da Bi duygu beslemesi sırf kadın olduğun için konuştu senle o yüzden hiç kafana takma yoluna bak
Öyle yapacağım zaten. Teşekkür ediyorum
Rica, ederim duruşunuzu bozmayın
Duruşunu bozmuş işte net değil
Madem engelledin öyle kalmalıydı
Ben engellediğimde farklı numaralardan arayıp konuşup öyle barışıyordum. Şimdi evli olduğunu öğrendim sevmiştim onu şok oldum ya
O değilse bile sen net ol
Çocuk oyununa dönmesin bu iş
Karisinin yanindadir yazma diye engellemistir sonra rahatlayinca tekrar acmistir engeli
Bir aydır konuşuyoruz öyle bişey yapmamıştı hiç hç
Zorunda kalmistir ya da yazacagini dusunmustur o vakit ya da sen farketmemisindir
Evli adamla ya da kadınla görüşülmez valla millet delirmiş
M@l mk g0tunle mi okuyorsun mk
Yok genel dedim senin yaptığın doğru zaten
İstediği tepkiyi almadığı için öyle davranıyor ama sen doğru olanı yapmışsın
Tekrar engeli açıp yazdı soğuk cevaplar verdim. onu sevmiştim evli olduğunu bilmiyordum
canım adam ya bak sakın he hatta yapma canım benim tavrını kuru hatta sen onu engele
canım adam olcakti başta
Aa yazamıyorum
S. A. l. a. k
Olcakti
💯
Kararsız kalmıştır ama uğraşma bence yoluna bak
tamamen hormonel durumlar yüzündendir
Tavır yapmış sonra kaybetmemek için seni yoklamis
Buradan mı tanıştınız
Hayır tabiki
Tanıyo musun
Pompa için