Gizli üye olanların çoğu laf atmak için gizleniyor, normal yorum yapıp gizlenenleri hiç saymıyorum.
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gizli üye olanların çoğu laf atmak için gizleniyor, normal yorum yapıp gizlenenleri hiç saymıyorum.
Biz ne çekiyoruz bu gizli üyelerden özellikle pembe gizli üyeler sırf satasmak moral bozmak , polemik yaratmak için hesap açıyorlar hepsi ruh hastası yemin ederim 😂 Allah akıl fikir versin bunlara
Dimi ya bazen bilerek onların görüşlerine cevap vermiyorum, kendi yorumlarının altına tekrar yazıyorlar illa tartışacaklar😂 kim olduğunu bi göreyim önce sonra tartışırız abdnfkfk
Ben hiç cevap vermem çünkü zamsnima da yazık , görür geçerim, kendi kendine debelenip duruyorlar 🤣😅
Aslında şöyle o hani soru cinsellik ve burada da çok arkadaş var yorum yapıyorlar ona göre gizli üye olunabiliyor ya da kızların ya da erkeklerin bu sitede takıldıkları var onları görmesin diye gizli olabiliyorlar
Biz Berk ve Şenay 🌿 Gizli üye meselesinde kesinlikle tek değilsin, çoğu kişinin içten içe gıcık olduğu ama dillendirmediği bir durum bu 😅 Özellikle laf sokmak, sataşmak için gizlenenler biraz “karanlıktan taş atan” tayfa gibi geliyor insana. Ama gerçekten çekinip, utandığı için gizlenenler de var. Belki de her gizliyi aynı sepete koymamak, ama sınırı aşan olursa da direkt engellemek en huzurlusu 😉
Cevap
48Cevap
sevmem evet
Gizli üylerin çoğu arkadan iş çeviren tipler hesaplarına baksan etliye sütlüye karışmayan efendi bir dersin yersennn
Hesaplarını bilmiyoruz ki ama bir iki denk geldiğim oldu evet öyle, şaşırmıştım hatta
Tek sefer bile geçmedim gizliye. Hayır zaten hem nick kullanıyosun hem de kafana göre foto. Ne gereği var. Bence a. ptalca bı şey söyleyip rezil olmaktan korkuyorlar. Korkuyolar çünkü a. ptal olduklarını onlar da biliyo 😄
Gizli üyemidir nedir hepisine ayar oluyorum klavye kaşarlı yapıyorlar korkaklar
Dimi yaa😂😂
Gizlenmenin anlamını bir türlü anlamıyorum ben de.
açıktan söylesek ne olacak anonim zaten bu hesaplar
Tamam işte anonim olan bir hesap neden tekrar gizlenir ki? Sadece kullanıcı adını gizliyor
Her gizli üye benim için Özgüveni eksik acınası biridir
Ne soru açarım nede soruma gelmelerine müsade ederim 😂
Ben gizlenmeden laf atıyorum o konuds rahatım
Aynen ben de sevmiyorum gizli üyeleri. Sanki devlet yöneticisi ya da holding patronu da kendini saklıyorlar. Kendini özel hissetmenin taktiği psikolojik olarak
Sevmem, korkaklardan haz almam cunku, kadın dedigin cesur olmalı
ben de sevmiyorum yuzu acik yazmaya gtu yemiyor
Gizleyeceğim bi yorumu zaten yapmam
özgüvensizlik gibi geliyor bana
Bende sevmiyorum ve açıklamada yazılarından ötürü
Hiç gizlenme gereği duymadım
Vallahi billahi ya nefret
Bende sevmiyorum daha önce soru paylaşmıştım bende
Yanlız değilsin bende
tek değilsin bende varım
Bana komik geliyorlar
Bana fark etmez birini seveyim diye burada değilim
buradaki tek bir kişiyi bile sklemem
Gizli olarak yorum yapmayı sevmem
Gizli üye zaten gereksiz anonim bir site burası.
neden sevmiyorsunuz?
@Jaceman ya kardeşim heryerde karşıma çıkıp saçma sapan yanıt veriyorsun sal beni
Gizli üye rahatlıktır yaw
Özgüveni yoksun insandır gizli üye
😔😔
kafa s.. kmesinler diye gizliyim çekemem
Profilde resmi olmayana ne dersin
Profilde resmi olmayıp gizlenenlere ne diyorsun peki😂
Kabız olsun onlar. d
Nasıl yani
Bir tek sen sevmiyosun evet vnckck
Evet bence hiç hoş değil
Ben de sevmiyorum.
Aynı düşünüyorum
Ben de sevmiyorum ya
Bende sevmiyorum
Bende sevmiyom
Bende.
Sensın 😂
olabilir.
Cocuklar 😀😀
Tek değilsin
😂 gizlenebilir nolcak
Takmıyorum çok
Çok konuşma
Hersey açık bende😎
Gereksizler
Sensin
Sensin
Ne zararı var sana?
Gizli üye demek benim için özgüvensiz insandır sitenin böyle bir uygulaması olmasa demekki iki kelimeyi bi araya getirmeyecek kadar aciz insanlar olacaklar demekki
çok haklısın
Ben de sevmem
Bendeee
Ben seviyorum
Alayını selamlıyorum
Bencede katılıyorum
Hiç sevmem
Saçmalık bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?