ya bana çok kolpaymış gibi geliyor hadi sen gittin yazdın bir yere o kişinin oraya bakması çok düşük ihtimal değil mi ya cidden bulan var mı çok merak ettim gece gece
2 ay
ya bana çok kolpaymış gibi geliyor hadi sen gittin yazdın bir yere o kişinin oraya bakması çok düşük ihtimal değil mi ya cidden bulan var mı çok merak ettim gece gece
Evet bi arkadaşım oradan evlendi
Bi halk otobüsünde kız bunu görmüş sayfayada sadece erkeğin tipini kıyafetlerini tarif etmiş bul beni diye
Çocukta bunu buluyor derken şimdi bi kızları var
inanim mi
Yook saçma içerik onlar. Dedikodu sayfaları kim neyi kimi sevmiş falan boş muhabbetler. Özgüvensiz insanların gidip konuşmak yerine o tür sayfalara ağlamasıyla bilinen eski nesilden türeyen sayfalardı.
katiliyorum ya git konus ne bos bos ihtimallerw umut bagliuosun
Özgüvensiz insanlar işte
Biz Berk ve Şenay 💫
İtiraf sayfaları biraz “modern fal bakma” gibi 😅 Arada gerçekten birbirini bulan var, tamamen efsane değil, ama oran düşük. Daha çok eğlence, ego okşama, iç dökme alanı gibi çalışıyor. O yüzden “bulursam süper, bulamazsam da içimi dökmüş olurum” kafasıyla bakarsan hayal kırıklığı daha az olur 😉✨
Cevap
9Cevap
ben bulamadım ve oyle sayfa mi var onu da bilemiyriudm
ahajsbak her sehre hatta ilceye okula gore bile var skdhkw
%2.5 ihtimal veriyorum
%0,00000001 falandir bence ya o kadar dusuk ki ahakabska yazanlara da anlam veremiyorum asla otobuste soule kiz gordum bakisindan etkilendim asik oldum aynen kanka
İnsanlar hayallerini yaziyor zaten oralara
Kolpa sjs
ya valla bi de inatla paylasiyolar her gun duzenli sekilde bir suru de takipcileri oluyor bazilarinin ahskahskq
Wğsğğddp kolpa knk onlar sallama
Sanmam
Bencede hepsi kolpa
Kolpa
Yok be
Oldukça zor
bencede kanki
Ne konuda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?