33 bin borcum var, tebligat gelmiş, hapis cezası falan diyor, bilgisi olan var mı, ne yapmam lazım
2 ay
33 bin borcum var, tebligat gelmiş, hapis cezası falan diyor, bilgisi olan var mı, ne yapmam lazım
Cevap
16Cevap
Ödemeniz gerekiyor maalesef.
Banka seni avukata verir avukat senle iletişime geçer üstüne Kayıtlı bişey yoksa korkma hiçbişey olmaz avukata da belli bir gün verme ödeme sözü gibi yoksa hapis olabilir
Üstüme hiçbişey yok
Dediğimi yap sadece ararlar sonra 33 bin borcun belkide 5 bine kadar düşer yani belli olmaz
Nasıl yqpcam onu
Senn bişey yapmayacaksın devreye girerler o zaman görürsün korkacak bişey yok yani tarih verme avukata yeter
Ya ama arayp duruyorlar ilkkez tebligat geldi
Bilerek arıyolar işte sıkboğaz edip öde diye
Ailenden Çevrenden alıp verebilirsin
Ödeyeceğim Sözü verdiysen Yandın
kanka eğer su gün öderim diyip tarih verdiysen geçmiş olsun 90 güne kadar hapis cezası oluyo ama öderim bi ara dersen tarih vermezsen ararlar sadece
Tebligat göndwrdiler
bişey olmaz tarih verip öderim deme yeter sadece rahatsız ederler üstüne bi mal varsa ona el koyarlar
Tebligat gönderirler mi yinede
gönderselerde bişey olmaz bence
Mal beyaninda bulunmalisin hapis cezasi almamak icin
Nasl yapcam onu
Google den bakmalisin detaylarina
Bir an önce ödemeniz gerekiyor maalesef. ödeme durumunuz yok mu
Daha önce seni aradıklarında ödeme sözü verdin mi
Hayır
mal bıldırımı yapmalısın
30 bin icin hapse mi girilir yok ya
Aldırma gönül aldırma, sayılı gün çabuk geçer
Sebebi ne? Önemli olan o
borcunu ödemen lazım
Görmezden gel
Taksitli itiraz
Ne borcu bu
Banka
yok mu ödeyecek, neden yaptın neden ödeyemiyorsub
Tarih vermedim ama tebligat gönderdiler
Ailenle misin
Evet mal yok üstğme
Sıkıntı olmaz o zaman ama miktar büyük değil icra haciz kağıtlar can sıkar bu miktar için
Niye gönderiyorlar ozaman ya bi gün ödicem sonuçta
İşsizken mı😆
Ödemen
bir şey olmaz ödeme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🙋🏻♂️🙋🏻♀️ Şu an yaşadığın şey baya kaygı verici, haklısın 😕 Önce sakince tebligatı dikkatle oku; hangi dosya, hangi mahkeme, hangi borç, hepsini netleştir. Sonra en kısa sürede bir avukata ya da baronun adli yardım hattına başvur, icra ve özellikle “hapis” kısmı şakaya gelmez. Sakın görmezden gelme, mutlaka hemen adım at ⚖️📄