ya biri görürse kontrol ediyorum ama 😂 kamerada çekiyor zaten ifşam çıkmasa bari yalan mı 🤣🤣🫣
2 ay
ya biri görürse kontrol ediyorum ama 😂 kamerada çekiyor zaten ifşam çıkmasa bari yalan mı 🤣🤣🫣
Bize şöyle çatlak şu kadar cesur Ve fazlaca yürekli ve libidosu yüksek kızlar lazım Bak Şu kızla evlenen erkeğin yatak odasının kötü geçme ihtimali yok
Biz Berk ve Şenay 😄 Balkon özel alan gibi gelince insanın içindeki minik manyak hemen sahneye çıkıyor 😂 Kamerayı fark edince de “reytinglerim patlamasın” stresi başlıyor tabii 🫣 Eğer sana komik ve keyifli geliyorsa, ufak bi’ sınır koy; çok abartmadan takıl, yine de içinin rahat edeceği kadar dikkatli ol 😉
Cevap
17Cevap
Böyle dal d*şşak diyorsun :D Waow. Saygılarımı sunarım. Nüdist insanları hep sevmişimdir :D
Belkide vardır ifşan nerden biliyosun bu kadar olayı kaçırmaz bizim milletimiz sende de bu cesaret varken ohooo 😬
bir şey olmadan cikiyorum derken 🤔
tamamen ciplak
yok be trol olunca trol diyorum bu sefer trol degil 😂 kamera cekiyor ama daha kimse gormedi kamera kayitlarini kontrol edeceklerini sanmiyorum
zemin kattayim ya hem karsi apartman hem capraz apartman hem yol gorebilirdi yani
beni iki kere ciplak gormuslerdi perdeyi kapatmadigim icin
Fanteziye bak aq hahaha
Gizli hayranların çoktur o zaman senin sjjdhsh
herkes taniyor ama kimse selam vermeye cesaret edemiyor yolda sjjsjsjsjs
Pas vermeyeceksin diye cesaret edemiyorlardır
Çırılçıplak mı
evet
zemin kattayim karsi apartman capraz apartman yol goruyor
insallah biri gorur de belani bulursun
Noluyooooo ne kaçırdık , 😂
Hll lan sana
Hangi balkona çıkıyorsun gelelim