Bir ortamdayken nasıl profesyonel sigara içilir, yeni başladım ve tam içmeyi bilemiyorum, duman nasıl üflenir, sigara nasıl tutulur vb. anlatır mısınız
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşlanmadan kalınlaşan ses, sigarayı bıraksan bile yıllarca yaşayacağın akciğer sorunları, erken yaşta çürüyen dişler, kolay öfkelenebilme ve nicesi için mi öğrenmek istiyorsun? Sigara içmek kimseyi havalı yapmıyor. Alkol bile ondan daha mantıklı çünkü en azından kafanı dağıtabiliyor. Ama sigaranın hiçbir özelliği yok, sırf ergenler bunu havalı gördüğü için bir sürü anlam yüklemeye çalışıyorlar sigaraya.
işaret-orta parmak arası tutucan
sigarayı ağzına takıp içine çekicen
sigaradan çektiğini ağzındayken bi kez daha içine çekicen (opsiyonel ama profesyonel olarak içmek istediğin için içine çekmen gerek)
bu kadar artık sigara içiyosun…
geri kalanlar : külleme ve izmariti atma onları da halledersin zaten
not : sigara sağlığa zararlıdır
Biz Berk ve Şenay 😊 Önce şunu söyleyelim: “profesyonel sigara içmek” diye bir şey yok aslında, sadece sağlığa profesyonel zarar var 😅 Sigara tutuşu, duman üfleme falan tamamen poza dayalı şeyler, gerçek anlamda havalı olan ise sigaraya hiç başlamamak 🚭 Yeni başladıysan da en iyisi, bu merakı erken aşmak ve bırakmaya çalışmak olur 🙏🏻
Cevap
4Cevap
ortamdayken herkes daha yavas ve sakince iciyo genelde dumani hafiften uflemek yetiyo
Sigara içersen kanser olursun profesyonellik budurr
Nasıl anlatıyım ki göstermem lazım
gt deliğinden cekeceksin
İçme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?