size laf sokanlara nasıl cevaplar veriyorsunuz?
susmalı mı biz de mi laf sokmalıyız? ya da siz ne yapıyorsunuz
susmalı mı biz de mi laf sokmalıyız? ya da siz ne yapıyorsunuz
Bana laf sokani tanimadigim birisyse eger muattap olmam sesimi cikarmadan duymazdan gelirim, ama tanidigim birisiyse eger " bana bakicagina ilk once kendine bak " derim o zaten kendini anlayan anlar, yok anlamazsa da fazla konusmadan ordan ayrilirim, cunku o soyliyen kisinin seviyesine dusmek onun gibi olmaktir, o yuzden de onun seviyesine dusmemeye bakarim.
duruma göre değişir, ya cevap verirsin yada ne söylesen boştur konuşmazsın hadi be sen kimsin ki der ve umursamazsın.
öncelikle lafı yiyince sinirlendiğini belli etme hafiften gül bu gülme sırasında düşün ve lafı kıvırarak geri iade et.
Bazende laf sokulcak yerde susmak iyidir böylelikle cevap vermeyerek karsındakini deli edebilirsin.
yada benim arkadaslar gibi 1 laf soktuklarında 10 laf yersin.
en güzeli gücün yetiyorsa çak bitane :DDD
kafaya takmamayı öğrenmen lazım
Cevap
19Cevap
Laf sokmak aptalca bir kavram, ama açıklarını ve aptallıklarını uluorta serip rezaletten rezalete koşturmaksa bambaşka. Görenler ömür billah bulaşmıyor.
cok sinirlenirim hic duramam bende laf sokarim, cünkü öylesine dengesiz insanlar susarak cevap vermekten anlamazlar, susturdum sanarlar, onlara böyle bir his tattiramam :D
Kesinlikle susmam, susamam. .bana soktuğu çevirip ona sokacak bir laf söylerim olan ona olur :D :D :D :D
söyleyeceğimi söylerim susarım seviyesiz tartışmalara hiç gelemem
'Önce lafa bakarim laf mi diye sonra söyleyene bakarim adammi diye' diyesim geldi birden
soktuğu lafa bağlı. birde laf soktuğunu sanan salaklar var:D
ben de laf sokarım hee baş edemedim çirkefleşirim :D ama bu zamana kadar çok zor durumlarda kalmadım ukalalık deyip de sallamayın şimdi hedef tahtası olmayalım gece gece :)
vallahi kaale alıp ağzımı bile açmaya tenezzül etmiyorum ben
duruma göre değişir . bazen susmak bazende sokmak gerekir.ama genelde hep lafı oturmaya çalışırım :)
adamına göre..
dikkate almadığım bir tipse kılımı kıpırdatmam.
altta kalmam ben ya illa üste çıkmaya çalışırım bu konuda
Laf sokmam, hakaret ederim inceden. Tabi karşımdaki seviyeli biriyse.
Sende çok haklısın penguenler çok yalnız diyorum , cevap koca bir sessizlik.
Olayda oradan geliyor zaten :))
anında veririm, yok daha fazlasını istiyorsa umursamam beklerim - zamani gelince
Sanırım istem dışı laf soktuğum için herkes beni engelliyor :(
ye hemen cevap veririm yada unutmam ben böyle şeyleri en zayıf anında en acı lafı geçiririm..
"Hadi bebeğim sok hadi hadi" adsdasgdsg
Laf sokma tabirinden uzağım efenim.
Yıl olmuş 2013 halen daha birbirine laf sokma derdine düşen insanlar var . İşte türkiye gençliği :(((((88888
bende laf sokarım. ama kapağı yersem yapacak bişe yok>)
Bitti mi ? ;) der geçerim..
Bakıyorum seçiyorum gülüyorum geçiyorum ;)
gülerim ve en zayıf anını kollarım
ben akrep burcuyum..lafı da sokarım,insanı da...
o an susar , en güzel anımda lafı teperim.
ben daha iyi laf sokarım :D
öylelerinle işim olmaz. s. bile takmam.
anlam veremiyorum ki cevap vereyim.
laf sokuşturmadan açık açık.
Cevap vermiyorum.
acimadi ki.
ilgilenmiyorum onlar yokmuş gibi davranıyorum
Sende sok hacı
susmam bende veririm cevabı
Soktuğu lafa bağlı.
engelle gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?