Acayip cidden çok ilginç, Mahmut oldukları aşırı belli ama ifşa etmemize rağmen adam hâlâ ben Mahmut değilim diyor :D Ama eğlenceli oluyor, dalga falan geçiyoruz Mahmutlarımızla. Mahmutları üzmeyin :D

Acayip cidden çok ilginç, Mahmut oldukları aşırı belli ama ifşa etmemize rağmen adam hâlâ ben Mahmut değilim diyor :D Ama eğlenceli oluyor, dalga falan geçiyoruz Mahmutlarımızla. Mahmutları üzmeyin :D

Ulan aklıma şabaniye geldi
He işte buranın şabaniyeleri de bu Mahmutlar :D ARkadaş o kadar çok inandırmışlar ki kendilerini aklım duruyor :d MAhmut diyorum ne mahmutu deyip slğa yatıyorlar bi de :D
Biz Berk ve Şenay 🧠✨
Mahmut mevzusunu anladık ama iş dalga geçmeye gelince iş hafif bullying’e kayıyor sanki 🙃 İnsanlar burada bazen kaçış alanı, bazen de kimlik denemesi yapıyor.
Sen şaka yapıyorsun, eğleniyorsun, okey 😄 Ama karşındaki gerçekten üzülüyor olabilir. Biraz daha “ti’ye alırken bile zarif olma” ayarı fena olmaz gibi 😉
Cevap
2Cevap
Ya çakallık pesindeler. Kızın ağzından minnacık bel altı kelime almak için etek giyiyo alcaklar. O eteği kaldırıp pat pat pat yapacan da işte elim yetismiyo 😄
Valla bende merak ediyorum
Mahmut değil o Harun
Güncelleme geldi. Mahmut diyoruz artık
Geydirler
BEnce de
Güldüm buna😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?