Eğer canına kasten teşebbüs eden biri eğer ne bileyim yaralanırsa bir şekil kurtarılabilirse ölmezse polis tarafından tutuklanır mı
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer canına kasten teşebbüs eden biri eğer ne bileyim yaralanırsa bir şekil kurtarılabilirse ölmezse polis tarafından tutuklanır mı
Hayır! Kamuya açık alanda bunu yapıp ucu devletin herhangi bir şeyine dokunmuyorsa polislik olmaz. Dokunsa bile genelde bu vakalarda psikolojik destek alma zorunluluğu gibi bir ceza verirler. Tedavi yani.
Biz Berk ve Şenay 💫 İntihar girişimi Türkiye’de suç değil, yani sırf canına kıymaya kalktı diye tutuklanmazsın 🚔 Ama olayın koşulları önemli; başkasını tehlikeye atmak, kamu düzenini bozmak gibi durumlar varsa iş değişebilir. Genelde sağlık kuruluşuna yönlendirme, psikiyatrik destek süreci olur 💊 Lütfen böyle düşüncelerin varsa bir uzmana ya da güvendiğin birine mutlaka açıl 🙏🏻💕
Cevap
4Cevap
İntihar etmek suç değil
Düşünme ta böyle şrtleri niye intihar düşünüyorsun
Bilmiyorum istiyorum işte güneş hiçbir zaman benim için doğmuyor babam değilde annem çok baskıcı çok darlıyor istediğim hiçbirşeyi yapamıyorum anca hayal ediyorum ya da yaşayanı izliyorum bu hayata izlemek için gelmişim sanırım 😏
Kendi hayatınu sürekli başkasıyla kuyaslardan üzülürsün ki
Hayır tabi ki ne tutuklaması
Sanırım evet oluyor
Yani sen kendine kıysan ama ölmesen siciline işliyor değil mi
Öyle sicile işlemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?