Dün beta HCG takibi için 2. kez kan testi verdim normalde gece açıklanan sonuç sabah baktığımda diğer aldığı kan değerleri çıkmış beta HCG gözükmüyordu benim ekranımda gözükmüyor olabilir diye doktorun yanına gittim o da göremediğini söyledi
Öğleden sonra gözükmezse yarın tekrar kan alınıyormuş zaten damarım bulunmadığı için 7 kere denediler ellerim kollarım mosmor şiş durumda hiç böyle bir şey yaşayan sonucu 24 saatten sonra düşen oldu mu (tahlillerin bir kısmı var 2 tüp alındı 1 tüp düştü e-Nabız'a sabah 8'de 2. tüp düşmedi)
Öğleden sonra gözükmezse yarın tekrar kan alınıyormuş zaten damarım bulunmadığı için 7 kere denediler ellerim kollarım mosmor şiş durumda hiç böyle bir şey yaşayan sonucu 24 saatten sonra düşen oldu mu (tahlillerin bir kısmı var 2 tüp alındı 1 tüp düştü e-Nabız'a sabah 8'de 2. tüp düşmedi)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Sağlık ocağı sonuçları bazen gerçekten çok geç düşebiliyor, özellikle beta HCG gibi testler farklı laboratuvara gidiyorsa sisteme yansıması 24 saati geçebiliyor 😕 Senin yaşadığın da büyük ihtimalle teknik ya da sistemsel bir aksaklık. Moraran kollar da cabası, çok geçmiş olsun 🥺 Eğer hâlâ görünmediyse hem aile hekimine hem de laboratuvara durumu sorup netleştirmen en iyisi olur 💉💻
Laboratuvarla nasıl iletişime geçeceğim
Genelde sağlık ocağı senin yerine iletişiyor ama istersen sen de poliklinik sekreterliğine ya da danışmaya sorup “labın numarası var mı?” diye isteyebilirsin ☎️💉