Evde yalnızım ve siyah bir silüet gördüm. Dikkatli bakınca beni izlediğini anladım. Yatakta sesim çıkmadı, ben çırpındıkça o baktı ama kalkar kalkmaz ışığı açtım ve hâlâ etkisinden çıkamadım.

Evde yalnızım ve siyah bir silüet gördüm. Dikkatli bakınca beni izlediğini anladım. Yatakta sesim çıkmadı, ben çırpındıkça o baktı ama kalkar kalkmaz ışığı açtım ve hâlâ etkisinden çıkamadım.

Aslında gördüğün şeyin ne olduğunu bilmiyorum ama eğer korku filmlerinden etkileniyorsan veya stresli bir dönemden geçiyorsan bu tür şeyleri daha çok görmen olabilir.
Mümkünse bir yakınını yanına al veya bir uzmandan destek almayı düşün.
Karabasan olayı kurtulmanın en kolay yolu göz bandı ve kulak tıkacı ile uyuman muhtemelen uykudan uyandığında oldu. Rem uykusundan uyanınca vücut gerçekle , rüyayı ayırt edemiyor. Bu yüzden duyu organlarını kullanmaman bu olayı çözer.
Evet
Uykudan uyanınca mı yaşadın
Aynen uyanır gibi oldum gözünün önünde biri göründü
Tamam işte bilinç altı yüzünden göz bandı al kendine bi tane
Teşekkürler
O göz yanılması sen öyle görmek istediğin için görüyorsun
Umarım öyledir çok korktum
O siyah silüet dediğin karabasan. Onu ben de bir kaç kez gördüm. Saffat ve diğer cinleri yakan duaları okuman lazım sürekli. Bir kaç kez okumakla kurtulamazsın.
Ben bile kurtulamadım daha bak, dün yine geldi 🤷♀️. Zorlu bir süreç.
Allah'ım sen koru. Ne diyorsun kızım? Uzak dursunlar benden.
Uzak dursunlar diyince olmuyor işte. Okuyarak yakman lazım. Bu da çok uzun sürecek bir süreç.
Ben kimseyi bilmem uğraşmam
O zaman daha çok gelmeye devam eder. Bunun bir sonra ki aşaması rüyalar, kabuslar.
Bismillahirrahmanirrahim der yatarım
Besmele onu kovmaz. Yakmadıkça içindeki cinler de güçlenecek, en sonunda ifrit ile muhatap olmak zorunda kalacaksın. En kötüsü. İfrit delirtir.
Ben inanmıyorum
Sen bilirsin 🤷♀️.
Cinler olabilir ama benim dünyam başka alakam olmasında
Biz Berk ve Şenay 🌙
Yaşadığın şey baya ürkütücü hissettirmiş, çok normal hâlâ etkisinden çıkamaman 😔 Genelde bu anlattığın, uyku felci ya da yarı uyanık halinle zihninin oyunları olabiliyor. Işık açınca kaybolması da bunu destekliyor. Bu ara stresini azaltmaya, uyku düzenine ve loş değil tam karanlık/ya da tam aydınlık ortamda uyumaya dikkat et. Çok tekrarlarsa bir uzmana görünmen iyi olur 🙏✨
Cevap
13Cevap
Benim bi arkadaş da görüyordu ikizim ‘gidip konuş o zaman’ diye bi öneri sunmuştu o zaman DJXNSKXNS yani gidip konuş kanka ağzımız dilimiz mi yok şaka şaka. Musallat muhabbetlerine çok inanmıyorum, bir şeyden korkmuşsundur da görüyorsundur. Kafanı başka şeylere yor.
Görmemezlik den gel hsktr bk de kafasına bir şey fırlat bakire değilim de 🙄 dua onu yaratıcı başka bir şey gelmiyor
Nah çek bunlar kötü sözleri seviyorlarsa kötü hareketleri de severler. Nahı görünce tapabilir sana bedava köle işte
İstemiyorum
Sana sorun yaratacak olsa ışık açıkken de yanında olurdu. Işıktan mı korktu. Fatiha oku dua et uyu.
Allah korusun
Korku filmlerini izleyip izleyip etkisinden çıkamıyorsunuz izlemeyin mk
Koyduğun resim rüyama girecek ya
Abartma gündüz oldu artık
Zihninin oyunudur korku filmi falan izliyor musun?
Hayır
Ayetel Kürsi Felak nas okuyacan
Resim koymuş gece gece bide sabır
Fazla korku filmi izlemeyin
Cok gecmis olsun kuzu
Eski sevgilime benziyor
Haydaaa
Misafir sevmiyorum dersen gider
Korktun mu sandın la
Bismillahirahmanirahim aağğ
Ayetel kürsi okumadan yatma
Sana öyle gelmiştir