Selam bir şeyler sormak istiyorum nişanlımla ilgili yardımcı olabilir misiniz
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
sorr
Bir şeyler yaşarken benim kendi telefonumdan videoya almamı istiyor bazen o kendini tatmin ederken de ben ona atıyorum bunları WhatsApp’tan ama tek görünümlü kalıcı istemedi hiç ben de hiç kalıcı olarak atmadım ikinci bir telefonu da yok zaten onun için demiyorum hani sence bu fantezi mi onu anlayamadım
Buyur sor
Bir şeyler yaşarken benim kendi telefonumdan videoya almamı istiyor bazen o kendini tatmin ederken de ben ona atıyorum bunları WhatsApp’tan ama tek görünümlü kalıcı istemedi hiç ben de hiç kalıcı olarak atmadım ikinci bir telefonu da yok zaten onun için demiyorum hani sence bu fantezi mi onu anlayamadım
Fantezi muhtemelen ama sen gene de yüzünü vs çekmeden at sıkıntı olmasın
Sence başka bişey mi hayal ediyor ya
Yani belli olmaz
Sor bakalım
Yoksa başka şeyler mi hayal ediyor bi erkek neden böyle nişey ister yani
Allah yardımcın olsun Hanfendi
Sor bakim
Bir şeyler yaşarken benim kendi telefonumdan videoya almamı istiyor bazen o kendini tatmin ederken de ben ona atıyorum bunları WhatsApp’tan ama tek görünümlü kalıcı istemedi hiç ben de hiç kalıcı olarak atmadım ikinci bir telefonu da yok zaten onun için demiyorum hani sence bu fantezi mi onu anlayamadım yoksa başka şeyler mi hayal ediyor bi erkek neden böyle bişey ister Mesala
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Tabii ki yardımcı olmaya çalışırız, nişanlılık dönemi zaten başlı başına duygu karmaşası olabiliyor 😅 İçini ne kadar açmak istersen detayları burada yazabilirsin. Aşk, güven, aile baskısı, kıskançlık, soğuma… hepsi konuşulur, birlikte sakin sakin bakarız olaya 💭✨