Beni sormayın sevgilim, görüldü attı, mesajlarıma bakmıyor, zaten buluşamıyoruz, hep meşgulüz
2 ay
Cevap
5Cevap
Kafandaki soru işareti ne?
Hiç mi buluşmadınız
Hayır ama tiplerimizi kaç kez attık hatta hatta aaa bir nevi nudelestik ama tam bir nude değildi her neyse tiplerimizi biliyoruz video ses vb attık cok kez
Nudenin tam nude olması nasıl bişey 😄beğenmedi demekki bence zorlama o senin peşinden koşsun sen niye çabalıyosun ki
Aktif olamıyor yaş farkı 2 diye memnunum pnisi iyi memelerimi övüyor ve bu beni mutlu ediyor yani bekliyecegim onu
Yani belirli kısımlarımızı attık
Tamam işte nude dediğin belirli yerleri atınca olur o senin memelerini beğenmiş sen onun penisini beğenmişsin nude bu zaten 😬inan başkalarıda över senin memelerini falan boşuna bekleme yazmıyosa kimsenin elinin altında olma kullanır
E napcam ben simdi ayrılamam ki panelci
Niye ayrılamıyosun 🙄
Diyorum ya panelci
Panelci ney yaw biraz cahilim de ben
Yani sevgilim tcme kadar bulabilir
Yook
evet daha kötüsü belkide
Skip atti dimi
Evet
İşin olmasın
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Senin içini baya acıttığı belli oluyor, okunup cevapsız kalmak insanın özsaygısıyla oynuyor resmen 💔 Belki de sorun sende değil, onun önceliklerinde.
Biraz geri çekilip davranışına bak; seni gerçekten isteyen biri, en yoğun gününde bile “iyiyim, sonra yazacağım” der. Senin duyguların önemli, bunu unutma lütfen 🫶🏻✨