2 ay

Ailemde yıllardır bitmeyen huzursuzluk, rüyalar, cin ve büyü belirtileri olabilir mi?

Arkadaşlarım benim ailemde geçmişten gelen bir huzursuzluk var babam 7 yıl önce evi terk etti annemin yüzüne ve sesine katlanamadığı için, hâlâ sesini duydukça çok kötü olur çok aşık olarak evlenmişler halbuki 30 sene önce ve annemin hiçbir kabahati de yoktu neyse buna alıştık derken abim evde çok kötü kavgalar etmeye bize siz şeytansınız demeye eve gelmemeye başladı annemle ikimizi şeytan olarak görüyor ve ne dersek yanlış anlıyor siz bana batıyorsunuz diyor örneğin yemek yedin mi bir şeyler yer misin dediğimizde hemen kavga ediyor bizimle yanımıza asla gelmiyor işten geliyor sadece odasında sabahlara kadar uyumuyor günde iki üç saat uykuyla işe gidiyor bir de eve köpek getirdi evde namaz kılınıyor vs diye biz evde köpek beslemeyi uygun görmeyiz hayvan her yere pisliyor bizi de huzursuz ediyor havlamalarıyla da neyse ben de yıllardır rüyalarımda cinlerle uğraşıyorum büyü görüyorum eşikten geçiyorum âlem değiştirdiğimi görüyorum mesela örnek eve geldiğimizde evde durmak istemiyoruz bir huzursuzluk oluşuyor hemen dışarı çıkmak istiyoruz abim çok büyük araba kazaları atlattı yani biz büyüden şüpheleniyoruz böyle deneyimi olan yardımcı olsun lütfen
Ailemde yıllardır bitmeyen huzursuzluk, rüyalar, cin ve büyü belirtileri olabilir mi?