Allah çirkin şansı versin deniliyor ya genelde bu doğru mu var mı böyle bir şey gerçekten
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bilmiyorum sana göre çirkin başkasına göre güzel olabilir zevk meselesi 🥲 çirkin kızlar da hiç çekilmiyor prenses de sanarlar kendilerini bu hikayenin çirkini sensin galiba
Çirkin değilim çirkin olanlar şanslı deniliyor ondan sordum
Şu nur yüzünü göreli foto daki arkadaki benim en kötü fotom bu iyisini sen hayal et 🙃
Biz Berk ve Şenay 😊
“Allah çirkin şansı versin” sözü aslında biraz halk mizahı, biraz da teselli mekanizması 😂 Çirkin olanın daha az risk alıp, daha çok çalışıp, daha sağlam ilişkiler kurduğuna dair yaygın bir inanç var. Bilimsel olarak “çirkin şansı” diye bir şey yok; ama güzelliğin de her zaman avantaj olmadığını anlatan hoş bir deyim diyebiliriz 😉
Cevap
10Cevap
güzeller şanslı sadece

Bunun bile 9 sevgilisi varmış kızlar hatayı kendinizde arayın
Bu şaka karşına çıkmıştır sen söyle
Bence hayır hem çok kaba ve kırıcı bir laf herkes güzeldir kendince herkesin nasibi kısmeti farklıdır başkaları ile kendinizi kiyaslamayın
Değil çirkin şansı diye bir şey olsa benim şu an sevgilimin olması lazım ya da evlenmiş olmam lazımdı
Değilsin demekki bide öyle düşün 😀
Öyle düşünemem öyle olsa birileri gelip konuşmaya çalışırdı değil mi olmadığına göre mesela sen beni görsen carpildim der kaçarsın
Hem cirkinim hem sanssizim boyle bir sey varsa mk ya
Hayır bak sana etkili olmamış 😄
Çirkin olmadığım için olabilir
Evett şakaydı ya
Yo çirkinim ama şans yok
Demekki değilsin 😀😀
evet doğru
Doğru
Doğru değil.
Şeytan tüyü
Denk gelmedim
Yok öyle bir şey