cocuklukta resmen travmaydı.. tarzan dıye bır kopegımız vardı bahcelıydı o zaman evımız.. beledıyenın ıtlaf ekıbınden bıldıgın tufekle vurdular hayvanı.. eskıden boyleydı tasmasıda vardı.. bıldıgın taşladım dangalagı kactılar ama ne fayda tarzan öldü.. babamla bır hafta agladık:(sımdı akvaryumum var ılk baslarda cok balık kaybettım ınsanın ıcı parcalanıyor.. kelıme anlamını yerınde ve bılerek kullanıyorum.. basınız sagolsun..
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Olmaz mı. Yaralı bir kumru bulmuştum on iki gün sonra ölmüştü hayvan kargalar nasıl zarar verdiyse durumu iyi görünüyordu o zamanlarda 11 12 yaşlarındaydım hiç akıl edemedim veterinere götürmeye.. Balıklarım öldü kuşum vardı o da öldü artık almıyorum bir tek akvaryumum var onlara bakmaya çalışıyorum.
11 Yorumla
+1 yılKedi besliyorum adı güneşti. yağmurlu bir gece de dışarı çıkmıştı herzaman yapar bunu gider ve geri gelirdi. ama bu sefer öyle olmadı. gitti ve geri gelmedi. böyle bir soru başlığı açmıştım görebilirsin. ama sen bunu bana neden hatırlattın ki şimdi :(
12 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :((
Ben çok ağlarım.. hayvanları inanılmaz seviyorum şu an bir kuş var evde uçamadığı için çok hassas davranıyorum eğer ona bişey olursa gerçekten çok ağlarım
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Alışveriş & Hediyeler konusunda 836 cevap paylaştı. Civciv almıştım evin içinde geziyolardı. Sabah gözümü açardım gelmiş yastığıma çıkmış bana bakıyor :) sabah evden çıkarken yem vermeyi unutmuşum akşam geldimki ölmüş :( ağlamıştım o gün. Dayanamam ben hayvanların ölümüne
01 Yorumlabenim balilarim ölüyor ara da bir ama ergen iken kopegim vardi belediye zehirlemis idi ayaklarimin dibin de öldü can cekiserek halen unutamiyorum uzun süreli bakilan evcil hayvanlarin ölmesi birsz zor oluyor.
03 Yorumla
+1 yılbelki 1000 tane civ civim öldü hele bitane vardı ipek öyle alışmıştıki bana kutusundan çıkıp yanımda yatmaya geliyordu en son altım boğuldu çok ağladım be ondan sonra civciv ve töbe ettim :=)
01 Yorumla
+1 yılBir suru baligim, tavsanim, kusum ve civvivim oldu :( artik almaya korkuyorum, olunce dayanamiyorum... saksilara balik mezari yapmaktan biktim :(
04 Yorumla- +1 yıl
Suanda uc baligim var ama olevekler korkusundan dokunamiyorum... annem
- +1 yıl
Annem ilgileniyor :)
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılkedidir, ne yapsa yeridir.
işin şakası bir tarafa o da bir canlı tabi ki üzüleceksin. ölenle ölünmez. kendini suçlamayı bırak. kalan sağlara bak01 Yorumla
+1 yılKüçük yavru bir kazım vardı küçükken ailem öldü bile diyememişti denize bıraktık orda aileyle beraber mutlu yaşıyacak demişlerdi çok ağlamıştım :/
01 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 316 cevap paylaştı. şu an bir köpegim bar hergün sarılıp uyuyorum ama ona birşeynolursa yaşayamam allah korusun geçmiş olsun bu arada cennete gittii merak etme
02 Yorumla2 balık almıştım lise 4'te 17 yaşındaydım biri ilk gün diğeri 3. gün öldü daha da almam dedim
01 Yorumla
+1 yıl3 kedim öldü birini kartal gibi bişiy parçaladı diğerini köpek öbürünüde tilki ya da çakal.
01 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılne kadar seversen o kadar çabuk ölüyorlar maalesef:(
02 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun şimdiden. ..
+1 yılhamster vardı zehirlediler , 2 balığım vardı 4 yıl yaşadılar ve ikiside aynı gün öldü , 1 köpeğime de araba çarptı öldü kötü oluyor insan gerçekten.
01 Yorumla
+1 yılKuşum ölmüştü. Annem camı açmış ceryanda kalmış sanırım. Çok ağlamıştım.
01 Yorumla
+1 yılBenim köpeğim ölmedi ama kaçırdı lar:(çok üzülmüştüm
06 Yorumla- +1 yıl
Köpeğim erkek ti kızgınlık dönemi oluyormuş bağlı değildi o gün dolaşıyor du bit baktık daha da gelmedi ama öyle bile olda kesin gelirdi ya of gene aklıma geldi ya:(
- +1 yıl
Aradan kaç sene geçti saglik olsun bu arada. çok güzelsin erkek olsam direk evlenme teklif ederdim:) Tabi kafama da çantayı yerdim:)))) Haha bak moralim yerine geldi:p
- +1 yıl
Rica ederim canım :)
geçen yıl iki kuşum öldü 1 hafta ağlamıştım bak yine aklıma geldi:((
01 Yorumla
+1 yılEvet 2tane kuşumuzun uçuşunu izledik. Kaçtılar. Bir tane kuşum öldü 😔😞 hala yanarım. Bir de pilicimi kesip yemişlerdi arkadaşım ve ailesi. Kendi ailemden kurtarmıştım onu ama..
01 Yorumla
+1 yılaaa geçmiş olsun :/ benimde 2 ay önce kuşum öldü :/
02 Yorumla
+1 yılDaha bu yaz can dostum köpeğim öldü. Gözlerim doldu yine :/
13 Yorumla- +1 yıl
Yok yok tam tersine onu unutmamak iyi geliyor. Her ne kadar beni üzsede fotoğraflarına bakicam simdi. Unutmaktan iyidir.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 410 cevap paylaştı. benim balığım gebermişti tuvalete atıp sifonu çektim babam dövdü
01 Yorumla
+1 yılYa sen ne diyon su kaplumbagam vardi uyuyormus meger öldü sandim gittim gömdüm hayvani kendi ellerimle öldürdüm :(
02 Yorumla- +1 yıl
:( alirken insan bir uyarir ben nerden bilicem ki
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bende iş yerinde kedi besliyorum ölmediler ama yeni doğan yavrulardan 5 i kayboldu tam da büyüme çağların daydılar az çok anlayabiliyorum seni
01 Yorumla
+1 yılkaplumbağam öldü muhabbet kuşum (sayıını bilmiyorum) öldü balığım öldü kedim öldü köpeğim öldü civcivim öldü hepsinde bende defalarca öldüm
05 Yorumla- +1 yıl
oha deme muhabbet kuşlarım hep bayramlarda öldü. köpeğimi uyutmak zorunda kaldılar. kedim evden kaçtı araba carptı. kaplumbağam hastaydı
- +1 yıl
şu an muhabbet kuşumuz var. İnşallah uzun ve iyi bir ömür geçirir
Alışveriş & Hediyeler konusunda 49,7b cevap paylaştı. Kendimden çok sevdiğim bukalemunum öldü. Öldükten kaç ay sonra öğrendim annem söylememiş çok moralim bozulmuştu. En nadir bulunan türüydü bir de hatırladım bak şimdi gene ya 😞😞
06 YorumlaKedim öldü köpeğim tom öldü balıklarım ezgi ile can öldü ve en yakın arkadaşım ördeğim buddy de öldü :((((((
02 Yorumla
+1 yılkedım vardı evde besledığım öldü. o yuzden hıç bır hayvanı artık evde beslemem. çok etkılenıyor ınsan
01 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılbir kaç kez başıma geldi.
hayvan besliyorsan göze alman gereken bir üzüntü..
seninle ne alakası var ama?07 Yorumla- +1 yıl
senin suçun değil bu kafasına vuran serefsizin suçu.
senle alakası yok.. üzülme sen.. - +1 yıl
yapanı gördün mü?
- +1 yıl
senin bir suçun yok. üzülme canım sen.. o insanlığını kaybetmiş hayvanların suçu.
iyi akşamlar.
Aynı şey başıma geldi, bir daha da evcil hayvan besleyemedim zaten.
02 Yorumla
+1 yılkedim, köpeğm hatta atım ölmüştü. On yaşındaydm öldüğünüde ilk ben görmüştüm =((
04 Yorumla- +1 yıl
hepsi birbirindn zor bağlandığn birşey bir anda yok oluyor sonuçta =\ elin kolun bağlı can çekişmesini izlemekte cabası
- +1 yıl
umarım =]
+1 yılmuhabbet kuşumun gagası kırıldı açlıktan öldü :((((
02 Yorumla- +1 yıl
diğerinide kedi yedi :((
Papağan besliyordum bana cok alısmıstı hayvan kafesten cıkarttıgmda bile omzumdaydı surekli olduguneu gorunce cok uzulmustum.
02 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılcivciv almıstım sabah koşarak gittim yerde yatıyordu cok etkisinde kalmıstım küçükken onun
01 Yorumla
+1 yılBenim cok yaa. Balik, guvercin, muhabbet kusum, civcivim. Ya ne yaptimm Benim rifkiyi ozledim simdi.
02 Yorumla- +1 yıl
Japon baligim. Muhabbet kusum. :))
Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,8b cevap paylaştı. evet kedım vardı 17 cı kattan dustu ben ıste ıken dusmus ıkı gun aradıktan sonra ogrendım
02 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHala duruyor pamuğum
Başın sağolsun zor bir durum yasamak istemezdim02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Küçükken 1 senedir beslediğim balığı düşündüm kuyruğu koptu alırken hala vicdan azabı çekiyorum :(
01 Yorumla
+1 yıl3 yıllık papağanım öldü ve köpeyim öldü oda 1 aylıktı yeni almıştım.(
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkuşu baktım baktım ama kafesini açmadım hep anasını satim bir gün kapı açıktı bir kafes te açıktı gitti huur cocugu ya
00 Yorumla
+1 yılmuhabbet kuşum :/ 5 yaşında öldü, bahçeye gömdüm, cenaze namazı bile kılıyodum tutmasalar :S
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılben 19 yaşındaki köpeğimi vurmak zorunda kaldım veteriner artık yardım edemiyodu
02 Yorumla- +1 yıl
hasta oldu boğazının altı iltihap topladı sonra patladı ciğerleri bitmiş veteriner zaten bukadar bile yaşamaması lazımdı dedi nerdeyse benle aynı yaştaydı acı çektiğini seyr etmek daha kötü
Çocukken bir kedim olmuştu.. geceleri benim yatakta uyurdu..
00 Yorumla
+1 yılevet ya bir kuzu besledim 3 sene ama çok güzel etlenmişti kestim yedim
00 YorumlaBenim kusum ölmüştü :((
05 Yorumlabademim öldü :( profilimde sağ taraftaki kedim :(
03 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖldu feci uzuldum olusune bakamadim bile
03 Yorumla- +1 yıl
Muhabbet kusu
Tavşanım ve balığım ölmüştü 2 yıl önce :/
01 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılbalıkları m kopegimiz vardı o da:(
02 Yorumla- +1 yıl
bende..
+1 yılSevgilim vardı öldü..
04 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin benimde çok değer verdiğim bir arkadaşım öldü.
- +1 yıl
Yok bedenen yaşıyor benim için öldü :D
- +1 yıl
@blackcat35 Allah rahmet eylesin sırası gelen gidiyor yapacak bir şey yok böyle taktir edilmiş gittiği yer buradan iyi en azından...
benimde kedim öldü çok acı bir durum gerçekten
01 Yorumla
+1 yılhamsterım öldü.. daha doğrusu öldürüldü :((
08 Yorumla- +1 yıl
babam ezdi yanlışlıkla :((
- +1 yıl
babam hamster aldı sonra ben istemedim şimdi kendisi bakıyor :)) şişmanlıktan patlicak adıda Hantal zaten
- +1 yıl
adam bana aldı güya :D ben istemeyince kanki oldular :D
- +1 yıl
beslesin benim köpeğim var zaten şimdi
+1 yılcivcivim ölmüştü ağlamıştım ya :/
02 Yorumla- +1 yıl
ciğerim komple gitti :/
Tavşanımız varmış ama ben öldürmüşüm :(
02 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 343 cevap paylaştı. Civcivlerim ve kopegim öldü :(
01 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılMuhabbet kuşum ölmüştü. :(
01 Yorumla Elsam öldü :( gene hatırladım zalımın gızı
01 YorumlaKöpeğim kusum ve kaplumbagam :( :(
01 Yorumla
+1 yılKöpeğim kapıya sıkıştı öldü.
01 YorumlaNasil oldu Mart ayinda acaba :)
02 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl10 senedir baktığım köpeğim öldü :(
01 Yorumla
+1 yılKarıncamı sabah kaybettik. Başımız saolsun
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 609 cevap paylaştı. Tavşanım öldü. :-o
02 Yorumla
+1 yılKuşum vardı öldü acı bir durum
01 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler