Gönüllü olarak yaşadığınız deneyimleri sormuyordum.
Bu sitede yaşadığınız en çılgın, en unutulmaz olay neydi?
Gönüllü olarak yaşadığınız deneyimleri sormuyordum.
Bu sitede saat onda bir kadınla tanıştım 11'de birbirimize aşık olduk 12'de bana çıplak fotoğraflarını atmaya başladı Bir de sabah buluşup s****** kararı aldık bir buçukta uykun geldi Sabah erken kalkacağım artık yatalım dedim diye ayrıldık çok ciddiyim
Bu çok garip.
Bu site gerçekten çok garip; hiçbir şey normal görünmüyor.
Evet, ama yorumların çoğu çalışmanın konusuna değinmiyordu.
Ne yasaya bilirsin burada veya bu tarz sitelerde, çılgın unutulmaz 🤣🤣🤣🤣 ama vardır kafasına kask taktırıp uzaya çıktığını dusunen anlatanlar 🤣🤣🤣🤣🤣
Peki bu yer sizin için neyi sembolize ediyor? Orada garip şeyler yaşadınız mı?
Stres sıkıntı atmaya birebir eğleniyorum burada
Vaka çalışması yürütmek için sormak buda enteresan
Evet, şu anda bu platformda karşılaşılan çeşitli deneyimler üzerine bir vaka çalışması yürütüyorum.
Bu soru, bazı üyelerin ne gibi garip veya biraz tatsız deneyimler yaşadığını görmek içindi, ancak bunların çoğu özel hayat ve karşılıklı rıza çerçevesinde gerçekleşti.
Çalışmam dijital ortama odaklanıyor.
Madem bu platformda yurutuyorsun? Neden gizlisin?
Bazi üyeler garip tatsız deneyimleri derken özel hayat derken?
Çalışman dijital ortam diyor yani,
Hahha sanki atomu buldu AQ 🤣☺️👍
Bu çalışmanın bir parçası olarak, benden temel bir soru sormam istendi. Çalışmanın tarafsız bir şekilde değerlendirilebilmesi için bunu anonim olarak yapıyorum.
Çık bunu sokakta sor daha iyi cevap sonuç alırsın
Bu çalışma için sizden bunu çevrimiçi olarak yapmanız isteniyor: sokakta yapmak elbette daha uygun olurdu, ancak bağlam dijital ortam :))
Yoo sizin aradığınız fantezi başka bir şey degil ,:))))))
Sanırım bunun bir vaka çalışması olduğunu yanlış anladınız; tarif ettiğiniz gibi bir şey yok.
Bunu açıkça anlattım: İnsanların nasıl tepki vereceğini görmek ve hoş olmayan durumlara karşı duyarlılıklarını ölçmek için bir senaryo oluşturup günlük bir durumu sunmam gerekiyordu. Günümüzde her şey çok sıradanlaştı; bazı insanların uygun davrandığını ve tavsiye ve destek sunmak için çaba gösterdiğini görmek beni rahatlattı.
Ne yazık ki, taciz günümüzde çok yaygın ve size hemen bunun bir simülasyon ve vaka çalışması olduğunu söylemeyecektim. Mantıksal olarak, herhangi bir ön çalışma gibi, bir durum sunmanız ve ardından genel tabloyu analiz etmeniz gerekir. Bu yüzden, önce insanların tepki vermesine izin vermem ve sonra onları uyarmam gerekiyordu. Çalışmayı doğrulamak için küçük bir yanıt örneği yeterliydi.
Lütfen burada fantezi fikrini kaldırın 🙄, çünkü bunun hiçbir yeri yok ve bu, çevrimiçi olarak yaptığım ilk ve son vaka çalışmasıydı. Bu tür şeyleri yapmak da yaygın bir uygulama değil, ancak çevrimiçi olarak bazen anket yoluyla veya çeşitli şekillerde görüş isteyerek ilerlemek zorunda kalıyorsunuz.
Biz Berk ve Şenay 🌸 Bu sitede en unutulmaz anımız, çok masum bir “mutluluk nedir?” sorusunun altında, yarım gün süren mini felsefe sempozyumu çıkmasıydı 🤯 Herkes şiir, anı, şaka yazdı; kavga olmadı, kimse kimseyi ezmedi. İnternette nadir bulunan o sıcak, kolektif akıl hâli… Onu bayağı sevdik biz ✨
Cevap
18Cevap
Elim bi kere d harfi yerine s harfine basmıştıı off ne gündü ama bi dikiş yazamadım gitti
Daye çıktığım hatunlarin çok ateşli olmadı parcaliyorlar benib
öyle bi olay yaşamadım
Burdan mi yazayım bunu yani
Neler yaşadığını bilmiyorum.
Gayet normal bilmemen 😅
Ben gizli veya kasıtlı şeylerden değil, yaşadığım tuhaf durumlardan bahsediyordum.
Bende ondan söz ediyorum
O garip şey neydi?
Boş ver
burdan tanısıp sevişmiştik fb olduk sonra nişanlandı kız
Bu durum hangi açıdan garipti? Eğer bu kişiyle tanıştınız, yakınlık yaşadınız, sonra arkadaş oldunuz ve ardından kadın nişanlandıysa, bu ikiniz arasında karşılıklı rıza esasına dayalı bir durumdur; anladığım kadarıyla size zorla dayatılmamıştır. Ben daha önce yaşanan garip durumlardan bahsediyorum.
hayır bu dediklerim buluşmamıx + mercimeği fırına vermek 3 gün sürdü 2 yıl fb takıldık sonrada kız başkasıyla nişanlandı
Durumunuz (günümüz sosyal medya standartlarına göre) aşağı yukarı normaldi, ancak garip olan şu ki, tanımadığınız bir kadınla tanıştınız, onunla samimi bir an paylaştınız ve sonra iki yıl boyunca arkadaş oldunuz... ve sonunda o kadın bir erkekle nişanlandı.
Bu, çamaşır makinesi bağlantısıyla ilgili bir örnektir.
Hiçbir şey yaşamadım ki daha
Tamam, en iyisi hiçbir şey yaşamamak :)) Kendinize iyi bakın, ama hiç garip bir şey yaşamadınız mı?
Tamam, yani sana garip bir şey olmadı.
7-8 yıldır bu sitedeyim çok meyvesini yedim
evli biriyle seksting yapıp çılgınca boşaltmamdı
:) kayseriden tunceliye gitmek
Bu gezinin amacı neydi?
Burdan tanıştığım bir kadınla 2 gün beraber olmak için
Buradan anlatamam
Açıklayamadığınız şey nedir?
İsteğiniz dışında akıl almaz bir şey yaşayıp yaşamadığınızı sordum.
Ooouv anlatamam hocam :D
nasil yani
Çok fena istekli hemcinslerin var işte, kaçıyla neler konuşmadım ki :D
Hangi birini anlatayım şimdi... :D
Bilmiyorum, sorum daha çok bu sitede yaşanan tuhaf olaylarla ilgiliydi, ama sorum farklı yorumlandı.
Başınıza ne gibi garip şeyler geldi? Bu hikâyenin dışında, çeşitli durumlar yaşadınız mı?
Ancak dmden yazarsan anlatabilirim, herkese açıkhava anlatmaya gerek yok :)
Hayır, burada açıklayın, zaten anonimsiniz.
Gerek kalmadı🖐
Tamam, seçim senin :)
Bir anekdot anlatacağını sanmıştım ama burada kimseyle özel olarak konuşmuyorum.
Ben de👍
Bana özelden yazmamı ve maceralarınızı anlatmamı rica etmiştiniz.
Yani doğru anladıysam, kadınlarla özel olarak konuşuyorsunuz 😅
tamam
Hamile bıraktım çocuğa tek bakıyorum
Yorumdanyazılnaz
?
Efendim
Her an çılgınca
hiçbir şey yok
Senin soru sormani beklemek :)
Daha çılgın ve unutulmaz olay yaşanadım
Evli biri ile gorontulu sextexing
Öyle bi site değil