3 ay

Kızlar merhaba bir şey soracağım?

Bir yıldır asker eşiyle evliyim, daha demin görüntülü konuşuyorduk. Asker arkadaşlarına sürekli benim kuzenlerimi arkadaşlarına sevgili peşindeydi, yüzüne kapattım sinirlendim. Yapma dediğim şeyleri yapmaya devam ettiği için o da beni bir daha arama dedi. Ben de üst üste aradım, ulaştım görüntülü konuştuk ve bana ağır hakaretlerde bulundu, küfretti. Sen suçlusun dedi, hep böyle yapıyorsun dedi. Beni birilerine benzetirsen seni boşarım dedi. Ağlayan insanları sevmem dedi, halbuki ağlayan insanlara dayanamazdı, o bana dayanamazdı. Aynı babamın anneme yaptığı davranışı yapıyorsun dedim diye burnundan fitil fitil getirdi. Canım, beyinsizsin, aptalsın, canımsın, safsın yani daha çok ağır hakaret etti ama burada söylemek istemiyorum. Ne yapmalıyım sizce? Sürekli aynı şeyi yapıyor, sürekli gözü öfkeden hep bana dönüyor, diğer arkadaşlarla mutlu konuşuyor, bana gelince hep sinirli konuşuyor, hep her gün aynı şey oluyor; her gün hakaret, her gün sinir, hep bana gelince gözü dönüyor. Kendisi dört dörtlükmüş, mükemmelmiş. Sizce ne yapmalıyım? Annem arkamda durmaz, destekçim olmaz, çalışmıyorum da. Annem boşanıyor diye beni suçlar.

Güncellemeler
3 ay
Hatta git ağla zıbar ne yapıyorsan yap umrumda değil dedi yüzüme kapattı son gelişme budur
Kızlar merhaba bir şey soracağım?