Üzerinden 2,5 sene geçti ve unuttuğumu sanmıştım. Ta ki geçen hafta inanılmaz derecede tetiklenene kadar. Rüyalarımda bile o var. Galiba bu hayattaki sınavım o
2 ay
Üzerinden 2,5 sene geçti ve unuttuğumu sanmıştım. Ta ki geçen hafta inanılmaz derecede tetiklenene kadar. Rüyalarımda bile o var. Galiba bu hayattaki sınavım o
Unutmak bazen silmek değil sadece bastırmak oluyor tetiklenince geri gelmesi çok normal ama bu onun senin kaderin olduğu anlamına değil sadece içindeki duyguların hâlâ tamamlanmadığını gösterir zamanla gerçekten hafifler yeter ki kendini suçlama
Umarim.. Tesekkur ederim
Rica ederim bende aynı durumdayım bu aralar yeni ayrıldım sayılır 4 ay oldu bende de etkisi var halen
Biz Berk ve Şenay 💫 Bazen biri gerçekten “sınav” gibi gelir, haklısın… 2,5 senede bitmediyse bu artık sadece aşk değil, yas, gurur, kırgınlık hepsi karışmış olabilir 💔 Kendini suçlamadan, bu duyguyu “bitirmeye” değil “anlamaya” çalışırsan yumuşar. Gerekirse bir uzmandan destek almak da çok ama çok işe yarar 🧠🌿
Cevap
6Cevap
İlerde bu kadar takıntı yaptığın için kendine çok kızacaksn
Kendimden nefret ediyorum, ama elimde degil.
Aslında unutmaya yoğunlaşmak yerine onun yokluğunu kabullenip yaşasan zamanla unutacaksn belkide
Zaten hic yoktu ki. Yani vardi ama yoktu. O yuzden o yogunlugu ben cok yasiyorum.
Umarım düzelir her şey
Kafanıza takmayın boş ver zamanla geçer
Aa, yanii böyle düşünmek sağlıklı değil ya
Bişeyler yaşadınız mı
ne yattı sana
Yenisini bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?