2 ay

Yea KızlarSoruyor'um Bak! "Aşırı Alkollü Bir Sürücü Trafik kazası yaptı" Sizin bu tür olaylara bakış açınız nedir?

Birçok insan her gün 1000'lercesi
Çok dertliyim...
Bir sürü borçlarım, sıkıntılarım var...
Çok kötü âşık oldum...
Çok fena darlandım...
Ya eğlenmeyeyim mi?
Hayatımı yaşıyorum sefam olsun...
Ohhh içelim güzelleşelim, hayat sana bana güzel...
Napim almışım bir kere her gün içmeden duramıyorum...

Yea KızlarSoruyorum Bak! Aşırı Alkollü Bir Sürücü Trafik kazası yaptı Sizin bu tür olaylara bakış açınız nedir?

Daha bir sürü gerekçe ve bahaneler ile alkol alıp araç direksiyonu başına geçip...

Başka insanların ölmesine, sakat kalmasına, ailenin yok olmasına, çocukları annesiz babasız bırakmasına... vs. vs

Kadere bak işte... Kaza yapan alkollü sürücü hastanede doktorların uzun uğraşıları ve mücadeleleri sonucu hayatta kaldı...

Kaza olayına karışan diğer kazazedelerden kimi olay yerinde vefat etti, bir çocuk uzuvlarını, bir vatandaşın ciddi yaşamsal organlarını kaybetti... Bir aile yok oldu.

Tabii ki hepimiz can taşıyoruz öyle ya da böyle bir şekilde öleceğiz..
Kimileri kanserden, kimi işte çalışırken iş kazası... kimileri de trafik kazası ile...

Valla hayatta bu... Kimin başına ne zaman ne geleceği, nasıl hayatta kalacağı...
Kimin hayatının kalanını nasıl yaşayacağı ya da öleceği hiç belli olmuyor...

Bir bakıyorsunuz HER GÜN BİRÇOK İNSAN aşırı alkol alıp direksiyon başına geçip... Adı: TRAFİK KAZASI adı altında.

Bu tür düşünen yaşayan kişilere karşı bakış açınız nedir?

Bu tür insanlar için ne konuda anlayışlı olup ne yönde nasıl yardımcı olur ya da olmazsınız?

Yea KızlarSoruyor'um Bak! "Aşırı Alkollü Bir Sürücü Trafik kazası yaptı" Sizin bu tür olaylara bakış açınız nedir?