2 tane aldım eve geldim 1 paketi açtım kokusunda gariplik vardı, berbattı sonra şubeye gittim açılmış olan paketi almadı ama parfüm berbattı açılmamış paketi aldı bu benim suçum değil ki.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 tane aldım eve geldim 1 paketi açtım kokusunda gariplik vardı, berbattı sonra şubeye gittim açılmış olan paketi almadı ama parfüm berbattı açılmamış paketi aldı bu benim suçum değil ki.
Cevap
5Cevap
Çok kötü parfüm cidden. Senin sorunun bir yana cilde değdiğinde inanılmaz rahatsız edici bir hissiyat bırakıyor.
Şikayet var yazdım aradılar
Saçmalamkslar sanki orijinal parfum mu paketi acinca almiyormus. O orijinal parfumlerde olur adam orijinali kendine alip sahtesini geri vermeye calismasin diye yapilir. Bargello zaten sahtenin bile bi alt sinifi parfum ne diye almiyorlar
Gerçekten.
Bu arada şikayetvar. com. a yazarsan muhtemelen sorununu çozmek icin iletisime gecerler merkezden. O site acaip etkili mum a ceviriyor markalarin cogu dikkate aliyor orayi
Pek sanmıyorum dikkate alıcaklarını
Bu arada aradılar
Sikayet var a yazdin ondan m? yoksa onlara gittiginde almadilar ama sonra donus mu yaptilar?
Evet
İncelemeye gönderdim
Cok iyi. Umarim cozulur. Bozuk urune para vermek zoruna gider insanin.
Evet incelemeye aldılar bakalım nolucak
2 parfüme ne kadar ödemiştiniz acaba?
750
Ben biraz daha pahalıya çok daha iyi bir yer biliyorum.
Neresi
Yazik olmuş paraya
Maalesef ki
orada deneseydın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🧚♀️
Haklısın, senin suçun değil gibi duruyor ve insanın siniri bozulur böyle olunca 😕 Maalesef çoğu mağaza açılmış parfümü “kullanılmış” sayıyor. Yine de fişin varsa müşteri hizmetlerini arayıp, kokunun bozuk olduğunu, daha önce kullandığın parfümlerle kıyaslayarak anlatabilir, değişim ya da iade talep edebilirsin 🙌🏻