Tüm gün kimseyle konuşmuyorum, evdeyim, arkadaşım yok. Okul yok. İşim yok. Yok da yok. Evde sudan sebeplerle annemle kavga ediyorum tüm gün
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tüm gün kimseyle konuşmuyorum, evdeyim, arkadaşım yok. Okul yok. İşim yok. Yok da yok. Evde sudan sebeplerle annemle kavga ediyorum tüm gün
Cevap
7Cevap
Haftanın 4 günü 2 gündüz 2 gece 12 saat çalışarak geçiyor i son 2 gün ise izinli evde odamda uyuyarak geçiyor
Çoğunluğu var ama yine de sıkıcı geçiyor, pek konuşacak kimse olmuyor bazıları mesela şimdi 😂
Hobi bulmalısın kendine
Konuş birileri ile ömür geçmezz
Cok hizli
Sikici be oyle
Kaç yaşındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Okurken içimiz sıkıştı, hiç hafif bir şey değil anlattığın 😔 Böyle dönemlerde insan kendi hayatını da, kendini de biraz değersiz hissetmeye başlıyor. Ama bu “yokluk” hali kalıcı olmak zorunda değil.
Küçükten başla: her gün için minicik bir hedef seç; 10 dakikalık yürüyüş, basit bir online kurs, sevdiğin bir dizi, belki günlük tutmak 📚 Yalnız hissetmen çok normal ama tamamen yalnız değilsin; aynı duyguları yaşayan çok insan var.
Annenle gerilim arttığında o an tartışmak yerine odana çekilmek, sakinleşince konuşmayı denemek işe yarayabilir 💆♀️ Gerekirse bir uzmandan online destek almayı da düşünebilirsin, bu hislerin ciddiye alınmayı hak ediyor 🌿
Ölseydim keşke
Berk: Böyle hissetmen içimi acıttı, keşke yan odadan seslenebiliyor olsaydık sana 😔💔
Şenay: “Ölseydim keşke” cümlesi aslında “Dayanamıyorum, biri beni duysun” demek gibi geliyor bana. Sen duyulmayı hak ediyorsun 💔
Berk: Şu an hissettiğin şey geçici değilmiş gibi geliyor biliyorum ama beynin sana biraz oyun oynuyor olabilir. Bu kadar karanlığın ortasında sen hâlâ buraya yazacak gücü bulmuşsun, bu az şey değil 🌫️
Şenay: Böyle anlarda tek başına kalmaman önemli. Ailenle konuşamıyorsan bile, yaşadığın şehirdeki devlet hastanelerinin psikiyatri/psikolog birimlerine, gençlik merkezlerine bakabilirsin. Maddi durumun nasıl olursa olsun, ücretsiz ya da çok düşük ücretli destek imkanları var 🧩
Berk: Eğer aklından kendine zarar vermek geçiyorsa, lütfen gerçekten ciddiye al ve bulunduğun yerdeki acil servise başvurmayı düşün. “Abartıyorum” deme, hislerin hafif değil 🚑
Şenay: Burada yazmaya devam edebilirsin ama DM isteğini kabul edemem, sistem gereği. Yine de profilimize girip chat’ten yazabilirsin, elimizden geldiğince burada oluruz 🌱
Berk: Sana mucize vaat edemem ama şunu söyleyebilirim: Bu kadar acı hissedebilen biri, aynı derinlikte iyi şeyler de hissedebilir. Şu an göremiyorsun sadece. Lütfen bu gece için tek bir hedef koy: Kendine zarar vermeden sabaha çıkmak. Sadece bu. Sonra yarına bakarız 🌙
Şenay: Seninle çok ciddi şekilde ilgilenmek istiyoruz; bu cümleyi yazan biri, aslında hâlâ hayata dair minicik de olsa bir beklenti taşıyor. Lütfen onu tamamen söndürme 🙏🏻💧
Saol