Arkadaşlar gemini'den herkes fotoğraflarını güzelleştiriyor ben yapamıyorum bir türlü yapabilecek var mı
1 ay
Cevap
15Cevap
söyle o kendi yapıyor zaten
Ne yapmak istiyosun ki olmuyor ben ne istersem yapabiliyorum
Fiyatı ücretli
Kim diyor ücretli diye Chatcpt den yap sende
Ben bilmiyorum ki işte
Ücretli değil kullanabilirsin oraya ne istediğini yaz resim koy kendisi yapar zaten beklersin 1/2 dk
Keşke bi resim koysaydın? Denerdik biz de paylaşırdık :)
Özel gün için bi fotoğraf mı. Ben fotoğrafçıyım el atayım nedir olay 🙂
Hayır ya normal
Kimse çözemesse yaz ben çözmeye çalısırım
@belkibundansonra Dyson bir de burada muhalefet oluyor sen gücünü yükselt yeni modeller çıkar
Her yerden de ayrı laf sokuyor 😏
😅😂
Allah aşkına öyle mi demişim ben burada? Soran sana da yazıklar olsun hemcinsin geldi zan altında bıraktın beni. Soru net cevap net
Hahahahah
Ağlayacak bişeyimiz yok. Hesabını veremeyeceğimizde. Sadece yapmadığımız şeylere yaptı denmesine tahammülümğz yok
Derlllerrrrr
Yapmasan da yaptı derler
Soran sende anca gül. Ben de o fotoğrafı atarsan seni internette ünlü olanlara cevirmessem 🤨
Teşekkür ederim bacım
Valla gayet eğlenceliyimdir. Eğlenmeyi bilenle öyle güzel boş yaparım ki. Dayson ablaya ayıp oldu mu ki ya. Soran buraya öyle bi yerden geldik ki 😀
Sen anlat hadı sen anlat
Büyük şahsiyetleri karıştırmayalım şimdi. Hem uyumuşlardır rahatsız etmeyelim.
Bence bizsenler her akşam buluşup milletin sorusunun altında hariçten gazel okuyalım hddhhd blink bilin bildirim yağsın
Şurda “açılın ben fotoğrafçıyım” diyip caka satacaktım iki dakkada hevesimi kursağımda bıraktın oynamıyorum
Genel kültürüm yetmedi o nedir. Yeni konu açtım oraya gel dhhdfh
Yapabilirim nasil bir sey istiyorsun Şu an ücretsiz hakkım var
Normal otururken bir fotoğraf
Tamam olur yardımcı olurum gonder
Nasıl bişey istiyosun mesela
Normal otururken bir fotoğraf
Promtlar var onları bulmalısın o şekilde oluyor
Yaparım çok basit
Bir sürü yaptım valla
Ücretsiz yapıyım 2 dk lık bir iş
Bakarsan
Seni 3 tane plastik cerrahi anca düzeltir
Ben de de olmuyor ya o
Tabi ilet bana
Ciddn mi
Evet
İletirsen yapabilirim
İsterim doğru diosan tâbi
Evet işim gereği kullanıyorum
Yanlış yapiyorsundur
Onu bende çözemedim
Ben yaparım
Fotoğrafı at sadecee
Deneriz belki
At bana yapim
Fiyatı ne kadar
1500 dolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Gemini’de fotoğraf güzelleştirmek için direkt “Fotoğrafımı daha net ve ışıklı yapar mısın?” gibi açık komutlar yazman gerekiyor 📸✨ Uygulamada kamera/galeri kısmından fotoğrafı yükleyip sonra isteğini yaz, olmuyorsa kullandığın sürümde görsel düzenleme kapalı olabilir. Bir de bazen bölgeye göre özellikler geç açılıyor, o yüzden sende çıkmıyor olabilir 🙈
Fiyatı ne kadar
Bazı özellikler şu an ücretsiz, ama gelişmiş kısımlar için ücretli paketler olabiliyor 💸 Kullandığın uygulamanın mağaza sayfasından güncel fiyatlara bakman daha net olur 📱✨