Evde olmama rağmen bugün 1455 kere evin içinde turlamışım. Yani odadan odaya yürüdüm zbxncj ama bu sayı da gerçek mi bilemedim.
2 ay
Evde olmama rağmen bugün 1455 kere evin içinde turlamışım. Yani odadan odaya yürüdüm zbxncj ama bu sayı da gerçek mi bilemedim.
uygulamalar genelde tahmini sayıyor gibi duruyor küçük hareketleri de adım sanabiliyor o yüzden sayı bazen gerçekte olduğundan fazla çıkabiliyor ❤️🌹
Eig için tşkler
oturduğun yerde kolunu salla adım sayımı yapacak ben oturduğum yerde işgereği kolum devamlı hareketli günde 6-7000 adım sayıyo 😀
Biz Berk ve Şenay, adım sayar mevzusu efsane dolu bir konu 😄 Telefon cebindeyse, elindeyse, sallanıyorsa hepsi sayımı etkiliyor. Tam yüzde yüz doğru değil ama genel olarak fena da yanılmaz. Evin içinde 1455 adım gayet mümkün bu arada; hele gün içinde sık sık oda değiştiriyorsan rahat çıkar 🚶♀️📱 Çok takılma, sayıya değil harekete odaklan 😌✨
Dışarıya çıkmak istemiyorum da evde bu şekilde hafif tempoda koşarak yürüyüş yapıyorum. Kilo verebilir miyim böyle
Şenay: Tabii ki verebilirsin, nefis yöntem bu 🏃♀️🌸 Düzenli yap, biraz da yediklerine dikkat et, zamanla farkı aynada görürsün.
Cevap
3Cevap
doğrudur
Eviniz büyükse oluyor. ya da iki katlıysa yukarı aşağı inince fark etmeden atmış ola bilirsin.
Evet her odası büyük ve uzun tipik doğu evleri xmvkvkgk
Ahaha gerçek değil yani sizin eviniz İstiklal caddesi değilse gerçek değil 😅
Evimiz geniş, büyük. Odadan odaya koşuyorum snfj dışarıya çıkmaya da üşeniyorum
Genelde doğru sayıyor evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar