Allah'ım ben seni yiyim mi js sen büyüyünce kavurma mı olacan js

Allah'ım ben seni yiyim mi js sen büyüyünce kavurma mı olacan js
Olmaz haram.
Bir adam kötü yoldan para kazanıp bununla kendisine bir inek alır. Bir süre sonra, yaptıklarından pişman olur ve hiç olmazsa iyi bir şey yapmış olmak için bunu Hacı Bektas Veli ‘nin dergâhına kurban olarak bağışlamak ister. O zamanlar dergâhlar ayni zamanda aşevi işlevi görüyordu. Durumu Hacı Bektas Veli ‘ye anlatır ve Hacı Bektas Veli - ‘ helal değildir ‘ diye bu kurbanı geri çevirir. Bunun üzerine adam Mevlevi dergâhına gider ve ayni durumu Mevlana ‘ya anlatır. Mevlana ise ; bu hediyeyi kabul eder. Adam ayni şeyi Hacı Bektas Veli’ye de anlattığını ama onun bunu kabul etmemiş olduğunu söyler ve Mevlana’ya bunun sebebini sorar Mevlana söyle der: - Biz bir karga isek Hacı Bektası Veli bir şahin gibidir. Öyle her leşe konmaz. O yüzden senin bu hediyeni biz kabul ederiz ama o kabul etmeyebilir. Adam üşenmez kalkar Hacı Bektas dergâhı’na gider ve Hacı Bektas Veli ‘ye, Mevlana ‘nın kurbanı kabul ettiğini söyleyip bunun sebebini bir de Hacı Bektas Veli ‘ye sorar. Hacı Bektaşı Veli de söyle der: - Bizim gönlümüz bir su birikintisi ise Mevlana’nın gönlü okyanus gibidir. Bu yüzden, bir damlayla bizim gönlümüz kirlenebilir ama onun engin gönlü kirlenmez. Bu sebepten dolayı o senin hediyeni kabul etmiştir.
Diyelim götürdün nerede bakacaksın her yere bu kakasını yapacak bahçe falan varsa götür süper olur sonrasında dediğin gibi kavurmasını yapar yersin
Biz Berk ve Şenay 🐑✨ Bunu görüp “yiyim mi seni” demeyen zaten insan değildir jsdkfj 😅 Ama muhtemelen birinin sahibi var, öyle pat diye alıp götürmesen daha iyi olur 🙈 Sahibini bulamazsan da en azından yanına su falan koy, sevmek serbest, kaçırmak yok 😇💚
Cevap
25Cevap
olur evet
Olur olur, bende geleyim yardıma.. Keser yeriz 😅🤭
Büyüyünce kesecez bize yiter js
Şimdi günah kıyamam
Götürme onun adını kavurma koyup zorbalayacaksın dimi
Bez bağlip aptamil mi verim js
Nolur öyle yapsan ha 😏
Ahaha :D bayramı bekleseydin bari
Öyle yamyamca sevme şekli mi olur yaa bırak hayvan kalsın yerinde.
😃 aa sakın öyke bir şey yqpma annesiz kalmasın yavrucak
Tamam götür ama büyüyünce sahibine geri ver bence. 🤣🥰💋🙈
Bağ kurduğum bişii kimseye vermem js
Peki o zaman parasını öde öyle al birde büyüyünce onu kavurma yapma ablası olur mu yaa 🥹🥲😭
Olur kanka götür, Lezzetli oluyo baya bunlar, Yanına da açık ayran üff 😂
Keşke hayvanlar ölmese Ama biz de et yiyebilsek, Sırf üzüldüğüm için hayvancılık yapamıyom
Çen büyüyünce kavurma mı olcen
Ay çok şeker ama bu😍
Misket misket yapar evini
Age of Empires'tan kaçmış.
😅bence sahibi arıyordur zaten
Sahibini bulana kadar sahip çıkmak gerek
At ağzına gitsin bi lokma
Ortaklık yapalım bence senle ben de beğendim
Al götür iyi kavurma olur 😂
Ben bunu öpmeden bırqkmazdım
Olmaz , herkesin görmesi lazım eheheh
Kimse görmeden kimse görmeden