La plupart des gens ici sont méchants et sans cœur ; y a-t-il vraiment des gens bien sur ce site?
2 ay
La plupart des gens ici sont méchants et sans cœur ; y a-t-il vraiment des gens bien sur ce site?
Cevap
3Cevap
Demek ki doğru insan Sana denk gelmemiş bana da birkaç tane yamuk geldi ama kesinlikle vazgeçmedim hala iyi bir insan arıyorum
Bu site hakkında bazı şüphelerim var; iki ay oldu ve henüz iyi bir şey görmedim.
Hâlâ umudunuz var mı? Bu sitedeki insanların güvenilir veya iyi niyetli olduğuna inanmakta zorlanıyorum
evet ama bu sitedeki hiç kimsenin öyle olduğunu düşünmüyorum.
22 yaşındayım.
Bu sitede yaşıtlarımla arkadaş edinmeyi denemek istedim. Ama çok karanlık ve sağlıksız şeyler gördüm.
Bu açıklama ne olm
Vardırda bize denk gelmiyor
Özellikle bu sitede konuşuyorum çünkü iki aydır buradayım ve henüz iyi insanlarla tanışmadım.
Var da çok nadir denk geliyo
İyi bir insan mısın?
Var niye olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Aslında her yerde olduğu gibi burada da her tür insan var; sesini en çok çıkaranlar genelde negatif olanlar oluyor 😕 Ama bu, iyi insanların olmadığı anlamına gelmiyor. Sessizce destek olan, içten cevap yazan bir sürü kullanıcı var. Biraz seçici olmak, herkesi ciddiye almamak ve sınır koymak önemli. Kalbini koru, herkese de hak ettiğinden fazla alan verme 💛