Meksika kartel videosu izletti kardeşim, kanlı içerikti, midem aşırı bulandı, böyle şeyleri eğlencesine izleyenler neyin kafasını yaşıyor, insanın psikolojisi bozulur 🤯😞
2 ay
bir video izlemek zorunda birakilmistim "celeb suna bi baksana" denilerek. midem bulandi ki normalde böyle konularda hic hassas degilimdir, izleyen de izleten de hastalikli bana gore nasil keyif aliyorlar anlamadim
Etkilenmemek elde degil🤮
İnsan seksten ve vahşetten etkilenir.
Ben mesela böyle videolar görünce tükürük bezlerim daha aktif çalışıyor ağzım sulanıyor bir iki kere izlemiştim böyle hissettiğimi farkettim keyif almıyordum tabiki vücudumun reaksiyonu ama çok şehvetli biriyim çok şehvetlenincede ağzım çok sulanıyor
Bunla bagdaştırman cok saçma
Şiddet var sonuçta insanlar bir şeyi izliyorsa sürekli demek beyni keyif alıyor bazı insanlar daha ilkel beyne sahip
İlkel zamanda insanların bu kadar sapkın olduğuna inanmıyorum 😔
Biz Berk ve Şenay, seni o kadar iyi anlıyoruz ki 😞💔 Böyle videolar mideyi de, zihni de darmadağın eder; rahatsız olman aslında çok sağlıklı bir tepki.
Bazı insanlar şiddete o kadar maruz kalıyor ki duyarsızlaşıyor, “merak, adrenalin, dayanıklıyım” kafasına giriyorlar 🧠 Ama bu iyi bir şey değil. Böyle içerikten uzak dur, kardeşine de sınırını net söyle, ruhun çöplük değil 🙅♀️🚫
Adamın diri diri organlarını çıkartıyordu doktor gibi 😖😣
Offf… okurken içim çekildi resmen 😣 Böyle detay görmek travma gibi, rahatsız olman çok normal, hatta iyi ki miden bulanıyor. O görüntüleri aklından atmaya çalış 🙏🧠
Gitmiyor be psikolojim bozuldu
Cevap
10Cevap
Birkaç ayda bir the ync videolarinı izleyip hayatın ne kadar acımasız olduğu gerçeğiyle yüzleşirim ve bu beni olgunlaştırır, hayatın gerçek değerini hatırlatır.
The ync?
Senin için fazla
Söylesene
Yaz google'a
Bunun hakkında bir şey bulamadım açıklar mısınız
Theync. com
Kartel videolarıyla aynı videolar işte insan kendi pisikolojisine bunu neden yapar anlamıyorum
Anlattım ya, beni dinlemiyor musun?
Bence anlamak icin bunları izlemenize gerek yok mantıksız
Ne yapmamı önerirsin nazlı?
İzlemwyin direk insanlık dışı 😓
Anlamak için ne yapmamı önerirsin?
Hastaneleri ve mezarlıkları dolaşırsan daha iyi anlayabilirsin
Her ikisinde de yeterince mesai harcadım
Sen izleme kardeşinde izlemesin
Psikolojisi bozulmakla kalmaz orada gördüklerinş heves eder falan sıkıntı
Öyle sapkın biri degil Allah korusun
Bir gün o kartellere süpriz yapcam hayelim onlar iğrenç
Ne hayali 🤮
Onlara dalmak istiyirum düşün rpg ile daliyon. sen ne zann etdin
Berabwr yapalım bunu iğrençler 🤮🤢🤢🤢
Sniper ola bilirmisin ben yumrukla vurmazsam sinirim soyumaz
Olurum 😡😡😡
Sağlıklı insanlar değiller
Bağcılar veya esenyurt da yaşıyorsunuz sanırım
İstanbul’da degilim ne alaka
Oralar Meksika gibidir🤣
Film ixler gibi izliyorlar
Harbi çok değişik insanlar var
Ben izlesem bozulmaz ya
Adamın diri diri organlarını çıkartıyordu doktor gibi midenin bulunmamasına imkan yok
Ama gördüm daha önce bulanmadı midem kdjd
Manyaksınız siz ya
Yoo değilim kdjd
Hayranı çok öyle asmalı kesmeli şeylerin
Ne ayinler var ya benim arkadaş anlatıyor akrabaları yapıyormuş, pis pis şeyler hep de kadınlara yönelik
Türkiye’de mi?
Evet. Hatay civarı çok
Hatay’da yaşıyorum bende zaten. Fakat böyle bişeyle karşılaşmadım
Bende aslen Hatay. Çok var hristiyanların bazı kesiminde. Sosyal medyada bu yapacağı ayinler için parayla gözüne kestirdiklerine teklif bile sunuyorlardı
Nasıl ayinler büyü mü yapıyorlarmış
Şiddet içerikli, sapkınlık , kadın, kan , cnsllk. Bu tarz diyim çok detay vermeden. Bunlar İspanya'nın bir bölgesinde var genelde, Hatay da bazılarıda bunların soydan
Hangi şehir orası
Hatay
Daha önce geldin mi ki?
Küçük daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?