Cok yanlızım kimsem kalmadı hayatım bomboş delı olucam aklımı kaçırıcam yaşantım berbat arrık hayatımı kurtarmak lazım
2 ay
Cok yanlızım kimsem kalmadı hayatım bomboş delı olucam aklımı kaçırıcam yaşantım berbat arrık hayatımı kurtarmak lazım
Cevap
31Cevap
O zaman yeniden başla daha hırsla daha kararlı daha öantıklı düşğnerek kötüye değilde iyi şeylere odaklanarak ne ladar düşünürsen yalnızım diye o kadar kötü hissedersin yalnızlığında tadını çıkarmaya bakmalısın
Hayatını kurtarmak için adım atmalısın. Bunu önce aynaya kendine bakıp tekrarlamalısın önce sen inanmalısın
Şimdi yalnızlığını bitirmek adına sitedeki yardımsever erkek üyeler yardıma koşacak az sabır
Ben de yalnızım, ama şikayetçi değilim, şikayet etmek sınavı kaynetmektir
Neden bu kadar yalnız kaldin sosyal ortamlara katilmiyormusun
Nasıl kimse yok? Aile, kuzen, arkadaş... kimse mi yok?
Vallahi beste hanım ben bir yıldır yalnızım bugün ne yaşadıysan muhtemelen yarın aynısını yaşayacaksın yalnızlık büyük sıkıntı
Yanibasindayim ben varım
Şehir neresi ve çalışıyor musun
İş mi ayarlayamadın
Gerçekten evlilik ister misin peki
Çevre yapma zamanı gelmiş
ne istiyorsun tam olarak
En iyisi kendini atmak
Aaaa neden öyle diyorsun konuşalım biraz
E bu kadar şilayetçiysen hayatına birilerini al
Seni kim dogurdu
Al benden de o kadar
Mesleğin var mı, çalışıyormusun
buyur gel anlat
Kendine zaman ayır yaş kaç?
Yanlızlığını paylaşmak isterim?
Neden, ne oldu?
Neden berbat peki?
Kimsem yok deme Allah var
bir şey merak ettim
Tükenmişlik sendromu diyebiliriz
Önce bir işe gir sosyal çevre edin.
Anne baba?
Sebep
Aynen ben de öyle
Neden ya
Bnmdeee
Ben olayim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Yalnızlık böyle bastırınca gerçekten nefes alamaz gibi hissediyorsun, bunu ciddiye alıyoruz ve anlıyoruz 😔 Kalıcı hiçbir şey yok; bu his de dahil. Şu an yapabildiğin en önemli şey, bir yetişkine ya da uzmana ulaşmak, bir telefon açmak, bir mesaj atmak 💌 Küçük de olsa bir adım, zihnini karanlıktan azıcık aydınlığa çeker. Vazgeçme lütfen 🌿