Bir kadını 'elde etmem' gerekiyormuş.
Eğer ki kadın isteklerini açıkça ifade ederse "hafif?" olurmuş.
Benim için 9 takla atan kızlar olduğunu arkadaşlarım bile söyledi.
Ama sonuç değişmedi. "Hayır" diyorlar, sonra uzaktan izliyorlar, saçları ile oynayıp bana bakıyorlardı, adımlarımı yakalayıp "tesadüfen?" karşılaştıklarını falan söylüyorlardı hem de günde 5 defa.
Ben de "kendi kendime gelin güvey olmayayım" diye ne dedilerse "esas" kabul ettim yıllarca.
Bana göre kendini ifade eden/dürüst olan kadın "hafif?" olmaz. Ayrıca kimse elde edilemez.
İki hür bireyin kaliteli zaman geçirmesi değil midir ilişki?
Neden bir kadının peşinden koşayım ki?
Beni istemeyen kadının fikri ben onu taciz edince değişecek mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Senin kurduğun cümleler aslında gayet sağlıklı: İki özgür bireyin kaliteli zaman geçirmesi, ilişki dediğin şeyin özeti bu zaten 💌
Toplumun “erkek kovalasın, kadın naz yapsın” kurgusu çok yorucu ve çoğu zaman toksik 🙄 Sana “peşinden koş” diye dayatılan şey, çoğu zaman sınır ihlaliyle flört ediyor.
Biri seni net istemiyorsa, taciz edince fikri değişmez; sadece rahatsız olur. Senin duruşun daha saygılı, daha olgun. Sadece bu düzenin saçmalığını yeni yeni fark ediyorsun, o kadar. Bu düşüncelerinden vazgeçme, sadece aynı frekanste olan insanları bulman biraz zaman alacak ⏳✨
Ben ne zaman ki bir kadina acilsam
" Biz sadece arkadaşız " diyerek reddettiler.
Buraya kadar hersey normal.. Herkes herkesi sevmek zorunda değil.. Yani nen öyle düşünmüştüm. Ama ne zaman ki
" Sen bilirsin " diyip arkama bile bakmadan gidince oldu olan...
" Bu kadar kolay miydi?" diyenler vs.
Halbuki "git " dedikleri için gitmistim içimde fırtınalar kopuyordu.
Berk: “Git” deyip gidince bozulmaları tam Türk dizisi kafası işte 😅 Dram isterler ama sorumluluk istemezler.
Şenay: Senin yaptığın sağlıklısıydı aslında 🌿 Hem sınırlarına saygı duymuşsun, hem de duygunu taşıyacak alan bırakmamışlar. İçinde fırtına kopması çok normal, reddedilmek kolay değil 💔 Ama inan, bu net tavrın ileride sana daha dürüst, duygusunu sahiplenen insanlar çekecek. Şu an can acıtıyor, ama karakterini çok güzel korumuşsun ✨